Barbecue: Hogyan lehet megoldani a túlzott füst problémáit a környezetben.

Barbecue: Hogyan lehet megoldani a túlzott füst problémáit a környezetben.

Egy gyakori probléma a legtöbb kandallóval, kályhával vagy barbecue-vel kapcsolatban az, hogy nehézkes a füst szellőzése a kéményen keresztül.

Ez a probléma okai változatosak, nehéz előre jelezni építés közben egy ház esetében, és még nehezebb megoldani, ha valaki azt gondolja, hogy a kéményen vagy a kéményen végzett közvetlen beavatkozások elegendőek lehetnek.

Az egyetlen termék, amely biztosan megoldja a kandalló füstproblémáját, miközben könnyen használható és költséghatékony, az elektromos kéményventilátor.

Az elektromos kéményventilátor egy erőltetett motorral van felszerelve, amely teljesen megoldja a rossz kéménylégterelés problémáját, teljesen felülmúlva az okokat, bármilyenek is legyenek azok.

A Gemi Elettronica számos elektromos kéményventilátor modellt kínál, mindegyik más és egyedi szolgáltatásokkal a világon.

A választható modellek: Alap kéményventilátor, profi elektromos kéményventilátor és profi réz kéményventilátor.

Alap elektromos kéményventilátor

2500 köbméteres szívóteljesítménnyel rendelkezik óránként, és 300 fokos hőmérsékletet bír el.

Profi elektromos kéményventilátor

3800 köbméteres szívóteljesítménnyel rendelkezik óránként, és 700 fokos hőmérsékletet bír el. A 700 fokos hőmérsékleti ellenállással könnyen érthető, hogy ez a kéményventilátor képes ellenállni egy kéménytüzeknek is.

Profi réz elektromos kéményventilátor

mint a korábban leírt profi verzió, szintén 3800 köbméteres szívóteljesítménnyel rendelkezik óránként, és 700 fokos hőmérsékletet bír el, de rozsdamentes acélból készül valódi rézbevonattal. A valódi rézbevonat és az inox acél, az időtállóságon túl ellenállást is jelent a sósságnak, ami egyedülállóvá teszi ezt a terméket nemcsak esztétikailag, de ideálissá teszi tengerparti területekre is.

Mindkét profi kéményventilátor modell, legyen az sötétbarna vagy réz, H-osztályú motorral rendelkezik, ellenáll a magas hőmérsékletnek, nincsenek műanyag alkatrészek, és a kondenzátor egy külső dobozban található, távol a hőforrásoktól. Ezek a karakterisztikák nem engedik a profi kéményventilátor motorjainak összeolvadását még kéménytüzes esetekben sem.

A Gemi Elettronica összes kéményventilátora fel van szerelve egy hatfokozatú szabályozóval, amelyen keresztül be- és kikapcsolható a kéményventilátor, valamint szabályozható a szívóteljesítmény. A motorfedél sapkával rendelkezik (ami lemezgyártású, sötétbarnára festett az első két említett modell esetében, míg rozsdamentes acél és rézre festett a harmadik kéményventilátor leírásaként). A ventilátor körül a Gemi Elettronica kéményventilátorai egy elektromosan hegesztett acélgyűrűből készült védőrácsot is tartalmaznak, ami madárvédelemként is szolgál.

Az összes leírt modellhez lehetőség van választani egy négyzetes alapot (az elektromos kéményventilátor állítható tartókkal van felszerelve) és egy kör alapot (egy kerek adapter lesz biztosítva a kémény külső átmérője alapján).

A Gemi Elettronica elektromos kéményventilátorával mindenki megoldhatja a kémény füstproblémáját, bármely legyen is az ok.

Válaszd ki azt a modellt, ami a leginkább megfelel neked ide kattintva.

A Gemi univerzumában büszkén bemutatjuk széles körű kémény szellőztetőinket, mindegyik egyedijellemzőkkel, amelyekkielégítik ügyfeleink különböző igényeit. Kitartásunk az kiválóság mellett arra vezetettbennünket, hogy változatosmodellválasztékot fejlesszünk ki, biztosítva, hogy minden részletet gondosan terveztünk ésgondoztunk.

"Alap"kéményszellőztetők: Azok számára, akik megbízható és hatékonymegoldásokat keresnek,kínáljuk alap kéményszellőztetőink sorát. Ezek a modellek masszív teljesítményt kínálnakmegfizethető áron,biztosítva az effektív füsteltávolítást anélkül, hogy a minőséget veszélyeztetnék.
Főbbjellemzők: 300°Cszívóteljesítmény, 3 év garancia és 2500 M³/h szívóteljesítmény.

„Professzionális”kéményszellőztetők: Ha profi szintű teljesítményt keresnek, amelymég több teljesítményt ésmegbízhatóságot biztosít, akkor profi füstelszívóink az ideális választás.
Főbbjellemzők: 700°Cszívóteljesítmény, 6 év garancia és 3800 M³/h szívóteljesítmény.

A kollekciónk magában foglal egy sor kiváló minőségű szellőztetőt is, beleértve azrozsdamentes acélt és arézanyagot.

„Acél”kéményszellőztetők: Az acél kéményszellőztetők modern eleganciátképviselnek, és az időkkihívásainak ellenállva biztosítanak hatékony szellőztetést és stílusosmegjelenést.

6 sebességű elektromosfüstelszívó, teljes egészében 304-es rozsdamentes acélból készült. Az acél szerkezeténekköszönhetően a füstelszívóellenáll az időjárási tényezőknek és a sólerakódásnak, ezáltal hosszabb élettartamotbiztosítva. Motorteljesítménye: 3800 m³/h, telepíthető bármilyen kéményméretre. 700°C-ig ellenállófüstelszívó tűz esetén.

„Réz”kéményszellőztetők:Másrészről a réz kéményszellőztetők nemcsak klasszikus szépséget tükröznek, hanem időtállótulajdonságokkal isrendelkeznek.
A réz comignolo füstelszívó a Gemi elektromos füstelszívóinakcsúcskategóriája. Teljes egészében304-es rozsdamentes acélból készült, hogy ellenálljon az időjárási tényezőknek és asólerakódásnak. A réz bevonatnakköszönhetően esztétikus megjelenés. Mint a profi „testa di moro” modell, 3800 m³/h-ig szívés 700°C-ig ellenáll. Afüstprobléma megoldása garantált. Ideális kandallókhoz, kályhákhoz, grillezőkhöz, sütőkhözstb. 10 éves garancia akéményszellőztető teljes szerkezetére.

Vásároljon most!.