Amikor elektromos kerítéshez energizálót választunk, célszerű olyan akkumulátort választani, amely hosszú ideig kitart, és nagy megbízhatóságot garantál.

A Gemi energizáló akkumulátorok kizárólag Olaszországban készülnek, garantálják a hosszú élettartamot és ideálisak a Gemi Elettronica B12 energizálóihoz.

Egy termék érhető el.

Grid
Grid-2
List
List-2
Catelog
10 924 Ft13 655 FtRegular price-20% offÁr
10 924 Ft13 655 FtRegular price-20% offÁr
Batteria al piombo 12 Volt 7,2 Ampere PANASONIC - Gemi Elettronica
  • -20%
  Gemi Elettronica 12 V-os, 7,2 A-es PANASONIC ólom akkumulátor elektromos kerítéshez elektromos kerítésekhez villamosított kerítéshez Elektromos kerítés villamosított kerítés villanypásztor - lovakhoz pónikhoz marhákhoz kecskékhez birkához vaddisznóhoz szarvashoz szarvasmarhához Ólom-sav akkumulátor, ideális a B12-2/B24...
  10 924 Ft13 655 FtRegular price-20% offÁr
  Batteria al piombo 12 Volt 7,2 Ampere PANASONIC - Gemi Elettronica
   • -20%
   Gemi Elettronica 12 V-os, 7,2 A-es PANASONIC ólom akkumulátor elektromos kerítéshez elektromos kerítésekhez villamosított kerítéshez Elektromos kerítés villamosított kerítés villanypásztor - lovakhoz pónikhoz marhákhoz kecskékhez birkához vaddisznóhoz szarvashoz szarvasmarhához Ólom-sav akkumulátor, ideális a B12-2/B24...
   10 924 Ft13 655 FtRegular price-20% offÁr

   Questions and Answers

   Elektromos kerítés: mire való?

   A Gemi elektromos kerítést - 100%-ban Olaszországban gyártották - vadon élő állatok, például vaddisznók, szarvasok, rókák stb. Az elektromos kerítések célja, hogy megvédjék a területet a csúnya invázióktól. Olyan állatok tárolására is használják, mint a tehenek, juhok, sertések stb. Semmi köze a vadászathoz. Az elektromos kerítések gyártásához és értékesítéséhez rendelkezésre álló összes jogi tanúsítvánnyal rendelkezünk. Ez az egyetlen legális megoldás azoknak, akik meg akarják védeni ültetvényeiket.

   Veszélyes az elektromos kerítés az emberekre?

   Az állatoknak szánt elektromos kerítés sem emberre, sem állatra nem veszélyes. Mint mindennek, még az elektromos kerítéseknél is létezik egy szabvány, amely meghatározza a betartandó értékeket. A kerítés energizáló egy olyan termék, amely szakaszos impulzusokat bocsát ki alacsony áramerősséggel.

   Mi kell elektromos kerítéshez vaddisznók és egyéb állatok számára?

   Elektromos kerítés készítéséhez állatoknak szüksége van: Gemi energizáló - 100%-ban Olaszországban gyártott - kerítésekhez, amelyek az áramot a kerítéshez vezetik, egy elektromos vezetéket a kerítéshez és a villanyos kerítésekhez csavarozott szigetelőket a vezeték megtartásához. .

   Miért helyezzen be 3 oszlopot az elektromos kerítés földelésére?

   A földelés alapvető fontosságú az állatok elektromos kerítésének működőképessége szempontjából, ezért ajánlatos helyesen elvégezni. Ahhoz, hogy a betápláló teljes áramot kisüthessen, a földelést úgy kell elvégezni, hogy 3 db 1 méteres horganyzott póznát helyezünk a földbe. Ezeket 3 méterre kell elhelyezni egymástól, 80 cm-re a nedves talajban és 20 cm-re kívülről, majd csatlakoztassa őket a sárga kábellel. Az elektromos kerítéssel együtt mindössze 1 méter kábelt biztosítunk, amelyet az első oszlophoz kell csatlakoztatni. Javasoljuk, hogy ott végezze, ahol van növényzet, ezért nedves talaj. A száraz talaj nem vezetőképes. Az elvégzett tesztek szerint 3 rudat bármilyen terepen elhelyezve nem lesz probléma a funkcionalitással. Ha csak egy karót teszel, az aktuális filc ereje kisebb lesz, mint a hatótávolsága, és az állatok át tudnak lépni a kerítésen.

   Mennyi ideig bírja a hordozható energizáló akkumulátora, és melyiket használjam?

   A B12 energizálóhoz elegendő egy 12V-os 40Ah-s autóakkumulátort használni. Az autonómia, ha nincs szóródás a villanykerítésben, körülbelül 10/12 nap. Ellenkező esetben kevesebb ideig tart.

   Az áram egy kicsit messze van az elektromos állattartótól. Mit kell tenni? Hogyan lehet...

   Ha az áram messze van az elektromos kerítéstől, a Gemi energiserhez - 100% Made in Italy - rendelkezünk egy nagyfeszültségű keresztező kábellel, amely a felszínen vagy a föld alatt is működik, kisütés nélkül. Ezzel a kábellel lehetséges az áramot a kerítésen vezetni, mindenféle szétszóródás nélkül. Az elektromos kerítések kábele két kerítés összekapcsolására is használható, majd az egyik végét az első kerítéshez, a másik végét pedig egy második kerítéshez csatlakoztathatja, ha kicsi a távolság az egyik kerítés és a másik kerítés között.

   Hogyan lehet megnézni, hogy van-e áram a kerítésen?

   Ha ellenőrizni szeretné, hogy van-e áram az állatok elektromos kerítésén, csak hozza a szigetelt nyelű csavarhúzó hegyét néhány mm-re a kerítéshuzaltól. Abban a pillanatban, amikor ketyegést hall, az azt jelenti, hogy áram van az elektromos kerítésen.

   Hogyan szereljük fel az elektromos kerítést?

   Az energizáló nem tartható a szabadban. Az időjárás okozta károk elkerülése érdekében zárt helyen kell tartani. A teljes áram levezetéséhez 3 db 1 méteres horganyzott karó földbe helyezésével földelni kell. Ezeket egymástól 3 m-re kell elhelyezni, 80 cm-re a talajba (nedves) és 20 cm-re kívülre, majd a sárga-zöld kábellel kell összekötni. A készülék kimenetén egy piros pozitív kábel található, amely a kerítéshez csatlakozik, és egy sárga-zöld kábel, amely az első földelő karhoz csatlakozik. Soha ne csatlakoztasson két villanyszerelőt ugyanahhoz a vezetékhez, mert a két impulzus kiolthatja egymást, ami problémákat okozhat. Két villanyszerelőt csatlakoztathat ugyanahhoz a kerítéshez, de két külön vezetéken tartsa őket.