Hogyan helyezzük el az elektromos kerítés vezetékeit? Itt a teljes útmutató...

Hogyan helyezzük el az elektromos kerítés vezetékeit? Itt a teljes útmutató...

Hogyan helyezzük el az elektromos kerítés vezetékeit?


Gyakran érezheti magát intimidáltnak, amikor elektromos kerítés vezeték használatáról van szó, bizonytalanságok miatt arról, hogyan kell telepíteni annak érdekében, hogy biztonságos és hatékony legyen vad állatok ellen vagy a marha megvédelmezésében.
Ne aggódj, a megfelelő útmutatóban vagy.

1. Üzemeltetési hatékonyság:

Az elektromos kerítés vezetékek nagymértékben hatékony módszert kínálnak az állatok kezelésére. Képességüknek köszönhetően, hogy irányított elektromos impulzust biztosítsanak, ezek a kerítések lehetővé teszik az állatok gyors és hatékony irányítását, elválasztását vagy tartását. Ez jelentősen csökkenti a napi műveletekhez szükséges időt és erőfeszítést, lehetővé téve a gazdáknak, hogy más fontos tevékenységekre összpontosítsanak.

2. Állatbiztonság:

Az elektromos kerítés vezetékek egyik kulcsfontosságú aspektusa az, hogy biztonságos akadályt nyújtanak olyan sérülések nélkül, amelyek állandó károsodást okozhatnak az állatoknak. Az elektromos impulzus elég ahhoz, hogy elrettentse az állatokat a kerítés megérintésétől anélkül, hogy súlyos sérüléseket okozna. Ez nemcsak megvédi az állatokat a külső veszélyektől, hanem elkerüli a szökési kísérletekből eredő önellátó károk kockázatát is.

3. Terményvédelem:

Az állatok kezelése mellett az elektromos kerítés vezetékeket arra használják, hogy a növényeket védjék a vadállatok és kártevők ellen. Az elektromos akadály jelenléte hatékonyan elrettenti az ártalmas állatokat, megőrizve a növények biztonságát és csökkentve a drasztikus intézkedések szükségességét, például túlzott rovarirtószer használatát.

4. Telepítés és karbantartás egyszerűsége:

Az elektromos kerítés vezetékek telepítése viszonylag egyszerű, és testre szabható a gazdaság specifikus igényei szerint. A karbantartás ugyanolyan egyszerű, rendszeres ellenőrzésre van szükség a rendszer megfelelő működésének biztosítása érdekében. Ennek eredményeként alacsonyabb üzemeltetési költségek és nagyobb nyugalom azoknak a gazdáknak.

5. Hozzájárulás a fenntartható mezőgazdasághoz:

Az elektromos kerítés vezetékek használata összhangban van a fenntartható mezőgazdasági célok irányelveivel, csökkentve az környezetre káros gyakorlatoktól való függést. Az optimalizált állatok kezelése és növényvédelem a vegyszerek túlzott használata nélkül segít megőrizni a talaj egészségét és a környező ökoszisztémát.

Összefoglalva az elektromos kerítés vezetékek alapvető elemei a modern mezőgazdaságnak, előnyeik tekintetében az üzemelési hatékonyság, az állatbiztonság, a növényvédelem és a fenntartható mezőgazdasághoz való hozzájárulás. Ennek a technológiának a bevezetése bölcs választás a termelékenység és környezeti felelősségvállalás között egyensúlyt kereső gazdák számára.

Ideális magasságok az elektromos kerítés vezetékek elhelyezésére

Az elektromos kerítés megfelelő telepítése nélkülözhetetlen az állatok biztonságának és a rendszer általános sikere szempontjából. A kerítés vezetékek megfelelő magasságának kiválasztása nagymértékben függ az elhelyezendő állatok méretétől. Lássuk, hogyan lehet beállítani a megfelelő magasságokat annak érdekében, hogy biztonságos és hatékony környezetet biztosítsunk.

1. Kisállatok:

Kisállatok, mint például csirkék, tyúkok, nyulak esetében a kerítés vezetékek magasságának elegendőnek kell lennie ahhoz, hogy megakadályozzák őket a kerítésen való átlépésben vagy ugrásban. Általában az 20 és 80 cm közötti magasság az optimális, a vezetékeket minden 20 cm távolságra elhelyezve. A javasolt vezetékvastagság 2,2 és 4 mm között van. Ez az intézkedés alkalmas a kisebb állatok elrettentésére sérülés nélkül.

2. Közepes méretű állatok:

Közepes méretű állatok, mint például juhok, kecskék, menyétek, lovak, rókák, farkasok, szamarak, nyestek esetén a kerítés magasságát emelni kell. Általában ajánlott egy 30 és 120 cm közötti magasság, a vezetékeket körülbelül 30 cm-enként elhelyezve. A javasolt vezeték 4 mm vastag. Ez biztosítja, hogy az állatok ne tudjanak átugrani vagy átmenni a kerítésen, biztonságban tartva őket és megakadályozva a lehetséges szök

A Gemi elektromos kerítés termékválasztéka

A Gemi vállalatnál nemcsak széles körű elektromoskerítésvezetékekettalálsz, hanem számos elektromos áramkörrel ellátott kerítésvezetőt is, melyek közülösszesen 5 különböző típustkínálunk, mindegyik saját jellemzőkkel és egyedi előnyökkel:

220V-os árammal működő elektromos kerítésvezetők tökéletes ésbiztonságos működéshez 5km-es kerítéseknél;

220V-os árammal működő elektromos kerítésvezetők tökéletes ésbiztonságos működéshez 8km-es kerítéseknél;

12V/220V-os akkumulátorral működő elektromos kerítésvezetőktökéletes és biztonságosműködéshez 5 km-es és 6J-es kerítéseknél;

12V/220V-os akkumulátorral működő elektromos kerítésvezetők kétakkumulátorral, tökéletesés biztonságos működéshez 5 km-es és 6J-es kerítéseknél;

12V/220V-os akkumulátorral működő elektromos kerítésvezetőknapelemmel, tökéletes ésbiztonságos működéshez 5 km-es és 6J-es kerítéseknél.

Emellett széles választékban kínálunk kiváló minőségű elektromos drótokat és szalagokat,valamint izolátorokat,melyek bármilyen típusú támogatóhoz alkalmazkodnak, amelyet a kerítésedhez választasz:

Faoszlopos izolátorok;

Vasoszlopos izolátorok;

Dupla horoggal ellátott izolátorok;

Faoszlopos izolátorokhoz csavarozható és kicsavarható tokmány.

A Gemi vállalatot az ötvenéves tapasztalatunk és az egyedi ügyfél-igényekre szabottmegoldások jellemzik, melyekről avásárlás pillanatától kezdve teljes körű támogatást nyújtunk. Ügyfélszolgálatunk elérhetőtelefonon a +390287165556 számon, chaten vagy e-mailben.

A Gemi vásárlásának előnyei

  1. 100 napos ingyenes visszaküldési lehetőség;
  2. Gyors világszerte történő szállítás;
  3. Minden termékünket Olaszországban készítjük magas minőségű alapanyagokból;
  4. Minden termékünk megfelel az érvényben lévő biztonsági előírásoknak és tanúsítvánnyalrendelkezik;
  5. Több mint 5000 véleményt gyűjtöttünk össze a világ legnagyobb véleményportálján, aTrustpillot-on;
  6. Negyvenéves tapasztalatunk teljes mértékben az ön rendelkezésére áll;
  7. Majdnem 1000 videóvéleményünk található a TrustVideos videó véleményportálon, melyekbena felhasználókvideóteszteket osztanak meg.

Vásárolj most!.