Elektromos elriasztó eszközök állatok számára: Hogyan védje meg kertjét.

Elektromos elriasztó eszközök állatok számára: Hogyan védje meg kertjét.

Elektromos riasztók állatok számára: Hogyan védje meg kertjét.

Tartalomjegyzék:

Bevezetés

Amikor arról van szó, hogy megvédjük értékes területeinket a nem kívánt állatoktól, gyakran hatékony és megbízható megoldásokat keresünk. Ez az, ahol az elektromos riasztók állatok számára képbe kerülnek, biztonságos és rendkívül hatékony választ kínálva erre a gyakori igényre.

Képzelje el, hogy van egy dús kertje, tele virágokkal és növényekkel, amelyeknek megőrzése több időt és erőfeszítést igényel tökéletes állapotban. Most képzelje el, mennyire frusztráló, ha felfedezi, hogy állatok, mint a szarvasok vagy vaddisznók, megtámadják és tönkreteszik az összes kemény munkáját.

Ilyen helyzetekben az elektromos riasztók állatok számára különbséget tehetnek.

Ebben a cikkben részletesen megvizsgáljuk az elektromos riasztókat állatok számára, különböző szögekből vizsgálva őket azzal, hogy beszélünk arról, hogyan működnek, és miért képviselik az ideális választást területének védelmére a nem kívánt behatolók ellen.

Hogyan működnek az elektromos riasztók állatok számára?

Mint már említettük, az elektromos riasztók olyan eszközök, amelyeket az ön területének védelmére terveztek a nem kívánt állatok ellen, de hogyan működnek?

Az elektromos riasztók, amelyeket gyakran elektromos kerítésként ismernek, elektromos impulzusok használatával működnek, hogy elriasztsák az állatokat az ön értékes területének megközelítésétől vagy belépésétől. Ezek egy elektromos akadályt hoznak létre, amelyet az állatok kellemetlennek és fájdalmasnak találnak, nem halálos, ami arra készteti őket, hogy távol tartsák magukat.

Milyen alkatrészekből áll egy elektromos riasztó?

Mélyebbre ásva az elektromos riasztó motorral, amelyet energizálónak is neveznek, felszereltek, amely az elektromos impulzusok generálásához szükséges elektromos energiát rendszeres időközönként.

Az Gemi-nél 5 különböző típusú energizálót kínálunk, mindegyik specifikus jellemzőkkel:

Ezek az impulzusok alacsony intenzitásúak, elég kellemetlenséget vagy kellemetlen érzést okoznak, de nem elég erősek ahhoz, hogy testi károkat okozzanak.

A elektromos riasztót azon terület határán helyezik el, amelyet védeni szeretne, például egy kert vagy mezőgazdasági terület.

Az installációhoz oszlopokat és szigetelőket használnak.

A oszlopokat az elektromos drót vagy kerítés támogatására használják. Ezek különböző anyagokból készülhetnek, például fa, műanyag és fém, és a földbe vannak hajtva rendszeres időközönként. Feladatuk, hogy tartsák a drótot a

A Gemi elektromos kerítés termékválasztéka

A Gemi vállalatnál nemcsak széles körű elektromoskerítésvezetékekettalálsz, hanem számos elektromos áramkörrel ellátott kerítésvezetőt is, melyek közülösszesen 5 különböző típustkínálunk, mindegyik saját jellemzőkkel és egyedi előnyökkel:

220V-os árammal működő elektromos kerítésvezetők tökéletes ésbiztonságos működéshez 5km-es kerítéseknél;

220V-os árammal működő elektromos kerítésvezetők tökéletes ésbiztonságos működéshez 8km-es kerítéseknél;

12V/220V-os akkumulátorral működő elektromos kerítésvezetőktökéletes és biztonságosműködéshez 5 km-es és 6J-es kerítéseknél;

12V/220V-os akkumulátorral működő elektromos kerítésvezetők kétakkumulátorral, tökéletesés biztonságos működéshez 5 km-es és 6J-es kerítéseknél;

12V/220V-os akkumulátorral működő elektromos kerítésvezetőknapelemmel, tökéletes ésbiztonságos működéshez 5 km-es és 6J-es kerítéseknél.

Emellett széles választékban kínálunk kiváló minőségű elektromos drótokat és szalagokat,valamint izolátorokat,melyek bármilyen típusú támogatóhoz alkalmazkodnak, amelyet a kerítésedhez választasz:

Faoszlopos izolátorok;

Vasoszlopos izolátorok;

Dupla horoggal ellátott izolátorok;

Faoszlopos izolátorokhoz csavarozható és kicsavarható tokmány.

A Gemi vállalatot az ötvenéves tapasztalatunk és az egyedi ügyfél-igényekre szabottmegoldások jellemzik, melyekről avásárlás pillanatától kezdve teljes körű támogatást nyújtunk. Ügyfélszolgálatunk elérhetőtelefonon a +390287165556 számon, chaten vagy e-mailben.

A Gemi vásárlásának előnyei

  1. 100 napos ingyenes visszaküldési lehetőség;
  2. Gyors világszerte történő szállítás;
  3. Minden termékünket Olaszországban készítjük magas minőségű alapanyagokból;
  4. Minden termékünk megfelel az érvényben lévő biztonsági előírásoknak és tanúsítvánnyalrendelkezik;
  5. Több mint 5000 véleményt gyűjtöttünk össze a világ legnagyobb véleményportálján, aTrustpillot-on;
  6. Negyvenéves tapasztalatunk teljes mértékben az ön rendelkezésére áll;
  7. Majdnem 1000 videóvéleményünk található a TrustVideos videó véleményportálon, melyekbena felhasználókvideóteszteket osztanak meg.

Vásárolj most!.