Elektromos kerítés szarvasoknak: Hogyan építsük a legjobb kerítést.

Elektromos kerítés szarvasoknak: Hogyan építsük a legjobb kerítést.

Elektromos kerítés szarvasoknak

A elektromos kerítés szarvasoknak az egyik legjobb megoldás a szarvasok behatolásának megakadályozására a területeinkre.

Az elektromos kerítés szarvasoknaknak tartós anyagokból kell készülnie, például fából, fémből vagy betonból. A kerítés mérete attól függ, hogy mekkora területet szeretnél védeni.

Szarvasok: Főbb Jellemzők

A szarvasok, más néven őzikeszúrók vagy őzikeszűrők (tudományos nevük: Dama dama), olyan párosujjúak, amelyek a Cervidae családba tartoznak. Ezeket az állatokat számos jellegzetesség jellemzi:

  1. Méret: A szarvasok közepes méretűek, a hímek válla körülbelül 90-110 centiméteres magasságot érnek el, és a tömeg 60 és 150 kilogramm között mozog. A nőstények általában kisebbek, mint a hímek.

  2. Külső megjelenés: A szarvasoknak nyáron rövid, durva vörös-barna bundájuk van, amely télen sötétebb és sűrűbb lesz. Karakteres fehér, szív alakú folt található a hátsó lábukon.

  3. Szarvak: Mind a hímek, mind a nőstények elágazó szarvakat nőnek. A hímek szarvai általában nagyobbak és bonyolultabbak, elágazó szerkezettel nőnek a koponyából. A nőstények szarvai rövidebbek és kevésbé elágazottak.

  4. Táplálkozás: A szarvasok herbivorok, és főként leveleket, hajtásokat, füveket, virágokat, gyümölcsöket és fa kérgét fogyasztják. Az étrendjük változhat az évszakonkénti élelemfelhasználhatóság függvényében.

  5. Magatartás: A szarvasok főként szürkületi és éjszakai állatok, bár bizonyos körülmények között nappal is megfigyelhetők. Általában félénkek és óvatosak, gyakran erdős területeken húzódnak meg, hogy elkerüljék a közvetlen kapcsolatot az emberekkel.

Mennyire Tudnak Magasra Ugrani a Szarvasok?

A szarvasok akár 2 méter magasra is ugrálhatnak.

A szarvasok ugróképessége változhat az életkor, a fizikai kondíció és a konkrét helyzet függvényében.

Fontos azonban megjegyezni, hogy a szarvasok híresek a nagy magasságú függőleges akadályok, beleértve a kerítéseket és más természetes akadályokat is, történő átlépésére való képességükről, agilitásuk és erős lábaiknak köszönhetően.

Milyen Magasnak Kell Lennie egy Kerítésnek a Szarvas Belépésének Megakadályozásához?

A elektromos kerítés szarvasoknaknak elég magasnak kell lennie ahhoz, hogy megakadályozzák őket az átugrásban. Átlagosan a szarvasoknak szánt kerítés ajánlott magassága legalább 2 méter. Mint tudjuk, a szarvasok igen agilis állatok, akik rendkívüli magasságokba tudnak ugrani.

Ezenkívül a kerítésnek elég erősnek kell lennie ahhoz, hogy ellenálljon a szarvasok kísérleteinek, hogy ledöntsék vagy aláásják. Fontos a magas minőségű és tartós anyagok kiválasztása a kerítés építéséhez.

Mi a Legjobb Megoldás a Vagyon Védelmére a Szarvasoktól? Az Elektromos Kerítés...

A szarvasoknak szánt elektromos kerítések innovatív rendszerek, amelyek lehetővé teszik a szarvasok és a környező területek védelmét, biztosítva a vadon élő állatok és az emberi települések harmonikus egymás mellett élését.

Ezek a kerítések hatékony megoldást jelentenek a növénytermesztési károk és környezeti örökség csökkentésére, lehetővé téve a szarvaspopulációk fenntartható kezelését. Ebben a szövegben részletezzük az elektromos szarvas kerítések jellemzőit, előnyeit és a megfelelő használat legjobb gyakorlatait.

Az elektromos szarvas kerítések egy sor oszlopból állnak, melyeket elektromos vezetékek kötnek össze, alacsony teljesítményű elektromos sokkot generálva. Ez a sokk virtuális akadályt teremt, amely megakadályozza a szarvasoknak a kerítés átlépését.

A vezetékeket megfelelő magasságban kell elhelyezni, hogy megakadályozzák a szarvasok átugrását, és egy vezérlőberendezéshez kapcsolódjanak, amely szabályozza az elektromos sokkok frekvenciáját és intenzitását.

Milyen előnyei vannak a Szarvas Kerítésnek?

Szeveral előnye van az elektromos szarvas kerítésnek építésének:

  1. Csapolás védelem: A szarvasokról ismert, hogy károsítják az mezőgazdasági terményeket, hajtásokat, virágokat és gyümölcsöket fogyasztva. Az elektromos kerítések fizikai akadályt képeznek, ami megakadályozza a szarvasokat a művelt területek elérésében, csökkentve ezzel a veszteségeket és terménykárokat.

  2. A Gemi elektromos kerítés termékválasztéka

    A Gemi vállalatnál nemcsak széles körű elektromoskerítésvezetékekettalálsz, hanem számos elektromos áramkörrel ellátott kerítésvezetőt is, melyek közülösszesen 5 különböző típustkínálunk, mindegyik saját jellemzőkkel és egyedi előnyökkel:

    220V-os árammal működő elektromos kerítésvezetők tökéletes ésbiztonságos működéshez 5km-es kerítéseknél;

    220V-os árammal működő elektromos kerítésvezetők tökéletes ésbiztonságos működéshez 8km-es kerítéseknél;

    12V/220V-os akkumulátorral működő elektromos kerítésvezetőktökéletes és biztonságosműködéshez 5 km-es és 6J-es kerítéseknél;

    12V/220V-os akkumulátorral működő elektromos kerítésvezetők kétakkumulátorral, tökéletesés biztonságos működéshez 5 km-es és 6J-es kerítéseknél;

    12V/220V-os akkumulátorral működő elektromos kerítésvezetőknapelemmel, tökéletes ésbiztonságos működéshez 5 km-es és 6J-es kerítéseknél.

    Emellett széles választékban kínálunk kiváló minőségű elektromos drótokat és szalagokat,valamint izolátorokat,melyek bármilyen típusú támogatóhoz alkalmazkodnak, amelyet a kerítésedhez választasz:

    Faoszlopos izolátorok;

    Vasoszlopos izolátorok;

    Dupla horoggal ellátott izolátorok;

    Faoszlopos izolátorokhoz csavarozható és kicsavarható tokmány.

    A Gemi vállalatot az ötvenéves tapasztalatunk és az egyedi ügyfél-igényekre szabottmegoldások jellemzik, melyekről avásárlás pillanatától kezdve teljes körű támogatást nyújtunk. Ügyfélszolgálatunk elérhetőtelefonon a +390287165556 számon, chaten vagy e-mailben.

    A Gemi vásárlásának előnyei

    1. 100 napos ingyenes visszaküldési lehetőség;
    2. Gyors világszerte történő szállítás;
    3. Minden termékünket Olaszországban készítjük magas minőségű alapanyagokból;
    4. Minden termékünk megfelel az érvényben lévő biztonsági előírásoknak és tanúsítvánnyalrendelkezik;
    5. Több mint 5000 véleményt gyűjtöttünk össze a világ legnagyobb véleményportálján, aTrustpillot-on;
    6. Negyvenéves tapasztalatunk teljes mértékben az ön rendelkezésére áll;
    7. Majdnem 1000 videóvéleményünk található a TrustVideos videó véleményportálon, melyekbena felhasználókvideóteszteket osztanak meg.

    Vásárolj most!.