Elektromos kerítések lovaknak: A leggazdaságosabb, legdinamikusabb és leghatékonyabb megoldás.

Elektromos kerítések lovaknak: A leggazdaságosabb, legdinamikusabb és leghatékonyabb megoldás.

Az elektromos kerítések lovaknak kiváló megoldást jelentenek azt a határoló területet, a négy lábú barátaink biztonságának garantálására. Ezek a kerítések az elektromos áram átvitelével működnek vezető vezetékeken keresztül, amelyek körbeveszik a meghatározott területet, láthatatlan, de hatékony akadályt teremtve.

Az elektromos kerítések lovaknak használhatók mind a lovardákban, mind azokon kívül, hogy megfelelő mozgásszabadságot biztosítsanak négylábú barátainknak. A legelő területének meghatározásán kívül ezeket a kerítéseket használhatjuk a lovak elválasztására az etetési idők alatt is.

Különböző típusú elektromos kerítések vannak lovaknak, de mindegyikük osztja néhány közös jellemzőt. Először is fontos megfelelő feszültségű kerítést választani annak érdekében, hogy elrettentő hatást biztosítson, és megakadályozza a lovakat a kijelölt területről történő kilépésben.

Végül, egy minőségi elektromos kerítés kiválasztása lovaknak, tartós anyagokból készítve, alapvető fontosságú a biztonságos és hosszú élettartamú befektetés érdekében.

Végezetül az elektromos kerítések lovaknak hatékony megoldást nyújtanak a négy lábú barátaink legelő területének határolására, biztosítva biztonságukat. A megfelelő biztonsági eszközökkel ellátott minőségi kerítés kiválasztása alapvető fontosságú a lovak jólétének biztosításához és megfelelő mozgásszabadságuk garantálásához.

Hogyan készítsen elektromos kerítést lovaknak?

Az elektromos kerítés a lovak számára nagyon hasznos eszköz annak érdekében, hogy biztonságban tartsuk őket egy meghatározott területen belül. Ebben a cikkben meg fogjuk nézni, hogyan lehet gyorsan és könnyen készíteni egy elektromos kerítést lovaknak.

Először gyűjtsd össze az összes szükséges anyagot: elektromos vezeték vagy elektromos szalag, fa vagy fém oszlopok, vezeték szigetelők, egy energizáló az áram biztosításához és egy feszültségmérő.

Ha összegyűjtötted az összes szükséges anyagot, folytathatod a telepítéssel. Először válassz területet, ahol elhelyezed a kerítést. A területnek elég nagynak kell lennie ahhoz, hogy a lovaknak elegendő helyük legyen szabadon mozogni.

A megfelelő terület megtalálása után elkezdheted az oszlopok telepítését. Ajánlatos az oszlopokat 5/6 méterenként elhelyezni. Továbbá fontos, hogy az oszlopokat eléggé mélyre ültessük a földbe annak érdekében, hogy az állapot szilárdsága biztosított legyen.

Miután az oszlopok a helyükön vannak, telepítheted a szigetelőket. Ezeket az oszlopokra kell helyezni a magasságban, ahol az elektromos vezeték vagy szalag lesz elhelyezve.

A szigetelők telepítése után kezdheted a szalagok elhelyezését. A szalagnak olyan távolságra kell lennie, amely megakadályozza a lovakat a kerítés átlépésében anélkül, hogy elektromos sokkot kapnának. Az ajánlott távolság a vezeték telepítéséhez körülbelül 60-70 cm a földtől és 1,40 méter a földtől a második vezeték számára.

Ezután telepítsd a tápegységet és az akkumulátort. Ezeket olyan helyre kell elhelyezni, amely a lovak számára nem érhető el, hogy bármilyen kárt megelőzzünk. Ezenkívül fontos időről időre ellenőrizni a vezeték feszültségét egy egyszerű mérővel vagy egy szigetelt csavarhúzóval, amelyet néhány milliméterre a szalagtól hozol. Ha hallasz egy kattanó hangot, az azt jelenti, hogy a kerítés elektromosított.

Végezetül, egy elektromos kerítés kialakítása lovaknak figyelmet és gondoskodást igényel a különböző elemek elhelyezésében. Azonban miután elkészült a munka, élvezheted egy biztonságos és védett területet a lovak számára.

Milyen magasnak kell lennie egy lókerítésnek?

A lókerítések elengedhetetlenek az állatok biztonságának biztosításához és a környező ingatlanok védelméhez. Különösen fontos tényező a kerítés magassága, amikor elektromos kerítést építünk lovaknak.

Általában a kerítés magassága attól függ, hogy milyen nagy az állat. A nagyobb lovaknak magasabb kerítésre van szükségük, mint a póniknak vagy csikóknak. Ezenkívül az állat által végzett sportág vagy tevékenység is befolyásolhatja a kerítés magasságát. Például, ha ugratni tervezel a lovaddal, a kerítésnek magasabbnak kell lennie, mint az egy lazító sétára használt kerítésnek.

A legtöbb lókerítés magassága 1,20 és 1,50 méter között van. Ez a magasság elegendő

A Gemi elektromos kerítés termékválasztéka

A Gemi vállalatnál nemcsak széles körű elektromoskerítésvezetékekettalálsz, hanem számos elektromos áramkörrel ellátott kerítésvezetőt is, melyek közülösszesen 5 különböző típustkínálunk, mindegyik saját jellemzőkkel és egyedi előnyökkel:

220V-os árammal működő elektromos kerítésvezetők tökéletes ésbiztonságos működéshez 5km-es kerítéseknél;

220V-os árammal működő elektromos kerítésvezetők tökéletes ésbiztonságos működéshez 8km-es kerítéseknél;

12V/220V-os akkumulátorral működő elektromos kerítésvezetőktökéletes és biztonságosműködéshez 5 km-es és 6J-es kerítéseknél;

12V/220V-os akkumulátorral működő elektromos kerítésvezetők kétakkumulátorral, tökéletesés biztonságos működéshez 5 km-es és 6J-es kerítéseknél;

12V/220V-os akkumulátorral működő elektromos kerítésvezetőknapelemmel, tökéletes ésbiztonságos működéshez 5 km-es és 6J-es kerítéseknél.

Emellett széles választékban kínálunk kiváló minőségű elektromos drótokat és szalagokat,valamint izolátorokat,melyek bármilyen típusú támogatóhoz alkalmazkodnak, amelyet a kerítésedhez választasz:

Faoszlopos izolátorok;

Vasoszlopos izolátorok;

Dupla horoggal ellátott izolátorok;

Faoszlopos izolátorokhoz csavarozható és kicsavarható tokmány.

A Gemi vállalatot az ötvenéves tapasztalatunk és az egyedi ügyfél-igényekre szabottmegoldások jellemzik, melyekről avásárlás pillanatától kezdve teljes körű támogatást nyújtunk. Ügyfélszolgálatunk elérhetőtelefonon a +390287165556 számon, chaten vagy e-mailben.

A Gemi vásárlásának előnyei

  1. 100 napos ingyenes visszaküldési lehetőség;
  2. Gyors világszerte történő szállítás;
  3. Minden termékünket Olaszországban készítjük magas minőségű alapanyagokból;
  4. Minden termékünk megfelel az érvényben lévő biztonsági előírásoknak és tanúsítvánnyalrendelkezik;
  5. Több mint 5000 véleményt gyűjtöttünk össze a világ legnagyobb véleményportálján, aTrustpillot-on;
  6. Negyvenéves tapasztalatunk teljes mértékben az ön rendelkezésére áll;
  7. Majdnem 1000 videóvéleményünk található a TrustVideos videó véleményportálon, melyekbena felhasználókvideóteszteket osztanak meg.

Vásárolj most!.