Vaddisznócsapdák? Van jobb megoldás...

Vaddisznócsapdák? Van jobb megoldás...

Vaddisznócsapdák?

A vaddisznócsapdák hasznos eszközök a vadállatok elkapására, azonban fontos etikusan és felelősségteljesen használni őket, tiszteletben tartva a helyi törvényeket és rendeleteket. Emellett a vaddisznók vonzása egy adott területre hasznos lehet a vadászathoz vagy a vadgazdálkodáshoz, azonban fontos biztonságosan és felelősségteljesen cselekedni.

Hogyan vonzzuk a vaddisznókat egy adott területre?

A vaddisznók vonzására számos stratégia létezik. Ezek közül az egyik a csemegék vagy az állateledel, például kukorica vagy gyümölcs használata. Ezeket az ételeket a csapda közelében lehet elhelyezni, hogy vonzzák a vaddisznókat azon a területen, ahol a csapda el lett helyezve.

Szabályozási követelmények

Azoknak a gazdáknak, akiknek kezelniük kell a vaddisznók jelenlétét a területükön, választhatnak a vadászpuska használatát az elpusztításukra, vadászati előírásokat követve és vadászként cselekedve, vagy részt vehetnek a Vadállatok Kezelési Tervének segítőjeként. Utóbbi esetben a gazdáknak több mozgástere van a vaddisznóvadászatban, azonban speciális tanfolyamot kell végezniük és pontos szabályoknak kell megfelelniük.

Engedélyezett csapdák

Fontos hangsúlyozni, hogy számos típusú csapda létezik a vaddisznók elkapására, azonban ezek közül sok illegális és súlyos veszélyt jelent a vadállatokra. Például tiltottak és törvény által szankcionáltak a piszokcsapdák, amelyeket orvvadászok használnak az általuk rálépő példányok számára.

Elektromos kerítések: a legjobb megoldás a vaddisznóinvasió ellen a mezőkön

A földeket és az állatokat az éjszakai betolakodók, például a vaddisznók ellen védeni, az elektromos kerítések hatékony és nem invazív megoldást jelentenek az ökoszisztémára. Ez a védelmi rendszer rendkívül hatékony, és nem károsítja az állatokat, mivel az elektromos sokk csak bosszantó, és nem okoz sebeket vagy halált.

GEMI ELETTRONICA 1983 óta kizárólag Olaszországban gyárt 100%-ban olasz elektromos kerítéseket, amelyek megbízhatóságot és a legjobb minőség-ár arányt jelentik, a közvetlen beszerzés lehetőségének köszönhetően a gyártó cégtől (kerülve ezzel az közvetítőket).

A Gemi elektromos kerítés termékválasztéka

A Gemi vállalatnál nemcsak széles körű elektromoskerítésvezetékekettalálsz, hanem számos elektromos áramkörrel ellátott kerítésvezetőt is, melyek közülösszesen 5 különböző típustkínálunk, mindegyik saját jellemzőkkel és egyedi előnyökkel:

220V-os árammal működő elektromos kerítésvezetők tökéletes ésbiztonságos működéshez 5km-es kerítéseknél;

220V-os árammal működő elektromos kerítésvezetők tökéletes ésbiztonságos működéshez 8km-es kerítéseknél;

12V/220V-os akkumulátorral működő elektromos kerítésvezetőktökéletes és biztonságosműködéshez 5 km-es és 6J-es kerítéseknél;

12V/220V-os akkumulátorral működő elektromos kerítésvezetők kétakkumulátorral, tökéletesés biztonságos működéshez 5 km-es és 6J-es kerítéseknél;

12V/220V-os akkumulátorral működő elektromos kerítésvezetőknapelemmel, tökéletes ésbiztonságos működéshez 5 km-es és 6J-es kerítéseknél.

Emellett széles választékban kínálunk kiváló minőségű elektromos drótokat és szalagokat,valamint izolátorokat,melyek bármilyen típusú támogatóhoz alkalmazkodnak, amelyet a kerítésedhez választasz:

Faoszlopos izolátorok;

Vasoszlopos izolátorok;

Dupla horoggal ellátott izolátorok;

Faoszlopos izolátorokhoz csavarozható és kicsavarható tokmány.

A Gemi vállalatot az ötvenéves tapasztalatunk és az egyedi ügyfél-igényekre szabottmegoldások jellemzik, melyekről avásárlás pillanatától kezdve teljes körű támogatást nyújtunk. Ügyfélszolgálatunk elérhetőtelefonon a +390287165556 számon, chaten vagy e-mailben.

A Gemi vásárlásának előnyei

  1. 100 napos ingyenes visszaküldési lehetőség;
  2. Gyors világszerte történő szállítás;
  3. Minden termékünket Olaszországban készítjük magas minőségű alapanyagokból;
  4. Minden termékünk megfelel az érvényben lévő biztonsági előírásoknak és tanúsítvánnyalrendelkezik;
  5. Több mint 5000 véleményt gyűjtöttünk össze a világ legnagyobb véleményportálján, aTrustpillot-on;
  6. Negyvenéves tapasztalatunk teljes mértékben az ön rendelkezésére áll;
  7. Majdnem 1000 videóvéleményünk található a TrustVideos videó véleményportálon, melyekbena felhasználókvideóteszteket osztanak meg.

Vásárolj most!.