Elektromos huzatfokozó: Ideális megoldás pizzériafüsttel kapcsolatos problémákra.

Elektromos huzatfokozó: Ideális megoldás pizzériafüsttel kapcsolatos problémákra.

Elektromos huzatfokozó: Ideális megoldás pizzériafüsttel kapcsolatos problémákra

Egy füstös környezet károsíthatja a pizzériád képét, ezért érdemes fontolóra venned egy elektromos huzatfokozó beszerelését.

Ki ne járt volna már pizzériában barátaival a kedvenc csapatukat szurkolni?
Vagy egy randin a szeretett személlyel?
Vagy egyszerűen eltölteni egy különleges estét a családdal?

Azonban a pizzéria nem mindig olyan, mint amire számítanánk. Sok esetben fennáll a veszélye, hogy füstös környezetbe kerülünk, ami elsősorban a vendégeket érinti, de a pizzéria képét is tükrözi.

Ráadásul jól ismert a pizzériák számára az ügyfélvélemények fontossága.

Egy negatív vélemény, amelyet a pizzéria füstje okozott, jövőbeli új ügyfelek elvesztéséhez vezethet.

Hogyan működik az elektromos kéményventilátor?

A pizzakemencéből származó füst nagyon intenzív lehet annak következtében, hogy mindig élénk izzót kell tartani, amely alkalmas a megfelelő és gyors pizzasütéshez.

Az egyetlen hatékony megoldás a pizzériában keletkező füstprobléma megoldására egy kéményventilátor, melyet huzatfokozónak is neveznek.

A GEMI ELETTRONICA széles választékban kínál különböző típusú kéményventilátorokat. A pizzériák számára ideális kéményventilátor a GEMI ELECTRONICA profi modellje, mely garantálja a 3800 köbméter/óra kinyerési teljesírményt és 700 fokos hőmérsékleti ellenállást.

A GEMI ELETTRONICA elektromos huzatfokozóval ellátott 6 sebességű szabályozóval rendelkezik, amely lehetővé teszi a kinyerési teljesírtény igény szerinti beállítását.

Elektromos huzatfokozó a GEMI ELETTRONICA-tól: 100%-ban Made in Italy minőség!

Ha pizzéria tulajdonosa vagy, a GEMI ELETTRONICA elektromos huzatfokozóját kedvező áron szerezheted be: így könnyedén megoldhatod valamennyi a pizzériában fellépő füsttel kapcsolatos problémát!

A GEMI ELETTRONICA elektromos huzatfokozó 100%-ban Made in Italy termék, éppen úgy, mint a pizza: olasz kiválóságok. Vásárolj online közvetlenül a gemimarket.uk címen!

A Gemi univerzumában büszkén bemutatjuk széles körű kémény szellőztetőinket, mindegyik egyedijellemzőkkel, amelyekkielégítik ügyfeleink különböző igényeit. Kitartásunk az kiválóság mellett arra vezetettbennünket, hogy változatosmodellválasztékot fejlesszünk ki, biztosítva, hogy minden részletet gondosan terveztünk ésgondoztunk.

"Alap"kéményszellőztetők: Azok számára, akik megbízható és hatékonymegoldásokat keresnek,kínáljuk alap kéményszellőztetőink sorát. Ezek a modellek masszív teljesítményt kínálnakmegfizethető áron,biztosítva az effektív füsteltávolítást anélkül, hogy a minőséget veszélyeztetnék.
Főbbjellemzők: 300°Cszívóteljesítmény, 3 év garancia és 2500 M³/h szívóteljesítmény.

„Professzionális”kéményszellőztetők: Ha profi szintű teljesítményt keresnek, amelymég több teljesítményt ésmegbízhatóságot biztosít, akkor profi füstelszívóink az ideális választás.
Főbbjellemzők: 700°Cszívóteljesítmény, 6 év garancia és 3800 M³/h szívóteljesítmény.

A kollekciónk magában foglal egy sor kiváló minőségű szellőztetőt is, beleértve azrozsdamentes acélt és arézanyagot.

„Acél”kéményszellőztetők: Az acél kéményszellőztetők modern eleganciátképviselnek, és az időkkihívásainak ellenállva biztosítanak hatékony szellőztetést és stílusosmegjelenést.

6 sebességű elektromosfüstelszívó, teljes egészében 304-es rozsdamentes acélból készült. Az acél szerkezeténekköszönhetően a füstelszívóellenáll az időjárási tényezőknek és a sólerakódásnak, ezáltal hosszabb élettartamotbiztosítva. Motorteljesítménye: 3800 m³/h, telepíthető bármilyen kéményméretre. 700°C-ig ellenállófüstelszívó tűz esetén.

„Réz”kéményszellőztetők:Másrészről a réz kéményszellőztetők nemcsak klasszikus szépséget tükröznek, hanem időtállótulajdonságokkal isrendelkeznek.
A réz comignolo füstelszívó a Gemi elektromos füstelszívóinakcsúcskategóriája. Teljes egészében304-es rozsdamentes acélból készült, hogy ellenálljon az időjárási tényezőknek és asólerakódásnak. A réz bevonatnakköszönhetően esztétikus megjelenés. Mint a profi „testa di moro” modell, 3800 m³/h-ig szívés 700°C-ig ellenáll. Afüstprobléma megoldása garantált. Ideális kandallókhoz, kályhákhoz, grillezőkhöz, sütőkhözstb. 10 éves garancia akéményszellőztető teljes szerkezetére.

Vásároljon most!.