Füstöl a kandallókályha? Az elektromos füstelszívó a megoldás

Füstöl a kandallókályha? Az elektromos füstelszívó a megoldás

A Gemi elektromos kéményventilátor, amint az ebből a videóból is látható, lehetővé teszi a ház kéményéből kilépő füst teljes eltávolítását.
Ügyfelünk bemutatja, hogy elektromos füstelszívónk megvásárlása előtt mennyire nem lehetett nyitva tartani kandallója ajtaját.
Így a kandalló gyakorlatilag használhatatlanná válik.

Az elektromos füstelszívónk összeszerelését követően elért eredmény, amint látható, rendkívüli volt. A dohányzás problémája teljesen megoldódott.
A Gemi elektromos füstelszívó egy fordulatszám-szabályozóból áll, amellyel a leginkább kívánt teljesítményt adhatja meg.
Szabályozót védőbiztosíték, be-/kikapcsoló gomb és forgatógomb jellemez a fordulatszám 1-től 6-ig állításához. Láthatjuk, hogy az elektromos füstelszívó tökéletesen működik még harmadik sebességnél is, zajkibocsátás és gyakorlatilag nulla áramfogyasztás mellett.

Meg tudod csinálni a parazsat, meg tudod csinálni a köpést; anélkül, hogy ez füstproblémákat okozna a lakásban. A kémény hamu tisztítása során elkerüli annak szétszóródását a környezetben.

A füstelszívó 6-os sebességre állítása az egyértelműen nagyobb huzat mellett lehetővé teszi a korom öntisztulását is.
Régebben azonban egy év alatt többször is szükséges volt az égéstermék-elvezető tisztítása. Valójában 70%-kal javítja az influenza elleni védekezést. Éppen ezért nem igényel éveken át tartó karbantartást.

Kikapcsolt állapotban a kéményventilátorunk nyilvánvalóan nem akadályozza a füst természetes távozását.
Valójában, ha a füstelszívó ki van kapcsolva, a füst rendszeresen kijön. Mint ebben az esetben, valójában kandallókályháról lévén szó, zárt ajtóval könnyedén kikapcsolhatja az elektromos füstelszívót anélkül, hogy az egész folyamat természetes működését befolyásolná. Így lehetővé válik a lehető legtöbb hő, ami hasznos a radiátorok fűtéséhez.
Az összeszerelés nagyon könnyen kivitelezhető; mind a szabályozó elektromos bekötését, mind pedig magának az elektromos füstelszívónak a füstelvezetőn való elhelyezését illetően.
Egy kis kézügyesség is elegendő az összeszerelés önálló folytatásához, nem szükséges szakember jelenléte.

Ebben az értelemben a youtube-on is vannak oktatóvideók, amelyek hasznosak az összeszereléshez, több mint 30 különböző nyelvre lefordítva.

Elektromos füstelszívónkat bármilyen kéményventilátorhoz használhatja; akár négyzetes vagy téglalap alakú kivezetéssel (az állítható konzolokat mi szállítjuk), és mint ebben az esetben is, kerek kivezetéssel (az adaptert az Ön által megadott átmérő alapján adjuk meg).
A motort teljes egészében mi gyártjuk; Nem tartalmaz műanyag alkatrészeket és a szóban forgó professzionális modellben az indítókondenzátor egy kis dobozban van elhelyezve a hőforrásoktól távol, így a professzionális elszívó nem olvasztja meg a kondenzátort hosszan tartó tűz esetén sem. 700°C hőmérsékletet bír.

A külsejét teljes egészében magas hőmérsékleten festették, mind esztétikai okokból, mind az évek során hosszabb ideig; erre a modellre, sőt, vagy a profi, van 15 év garancia.

Három év elteltével az elektromos füstelszívó teljesen sértetlen; teljes rozsdamentességgel, ami lehetővé teszi a termék hosszú élettartamát az évek során.

Egyes vásárlók ajánlásokat küldenek nekünk a Gemi elektromos füstelszívókról, amelyek 30 év után is működnek.

Csak a Gemi elektromos füstelszívóval élvezheti végre kandallóját.

A Gemi Elettronica a megoldás a kémény füstjének otthoni eltávolítására. Vásároljon gyári áron közvetlenül weboldalunkról.
https://youtu.be/irD3_g9hW3A

A Gemi univerzumában büszkén bemutatjuk széles körű kémény szellőztetőinket, mindegyik egyedijellemzőkkel, amelyekkielégítik ügyfeleink különböző igényeit. Kitartásunk az kiválóság mellett arra vezetettbennünket, hogy változatosmodellválasztékot fejlesszünk ki, biztosítva, hogy minden részletet gondosan terveztünk ésgondoztunk.

"Alap"kéményszellőztetők: Azok számára, akik megbízható és hatékonymegoldásokat keresnek,kínáljuk alap kéményszellőztetőink sorát. Ezek a modellek masszív teljesítményt kínálnakmegfizethető áron,biztosítva az effektív füsteltávolítást anélkül, hogy a minőséget veszélyeztetnék.
Főbbjellemzők: 300°Cszívóteljesítmény, 3 év garancia és 2500 M³/h szívóteljesítmény.

„Professzionális”kéményszellőztetők: Ha profi szintű teljesítményt keresnek, amelymég több teljesítményt ésmegbízhatóságot biztosít, akkor profi füstelszívóink az ideális választás.
Főbbjellemzők: 700°Cszívóteljesítmény, 6 év garancia és 3800 M³/h szívóteljesítmény.

A kollekciónk magában foglal egy sor kiváló minőségű szellőztetőt is, beleértve azrozsdamentes acélt és arézanyagot.

„Acél”kéményszellőztetők: Az acél kéményszellőztetők modern eleganciátképviselnek, és az időkkihívásainak ellenállva biztosítanak hatékony szellőztetést és stílusosmegjelenést.

6 sebességű elektromosfüstelszívó, teljes egészében 304-es rozsdamentes acélból készült. Az acél szerkezeténekköszönhetően a füstelszívóellenáll az időjárási tényezőknek és a sólerakódásnak, ezáltal hosszabb élettartamotbiztosítva. Motorteljesítménye: 3800 m³/h, telepíthető bármilyen kéményméretre. 700°C-ig ellenállófüstelszívó tűz esetén.

„Réz”kéményszellőztetők:Másrészről a réz kéményszellőztetők nemcsak klasszikus szépséget tükröznek, hanem időtállótulajdonságokkal isrendelkeznek.
A réz comignolo füstelszívó a Gemi elektromos füstelszívóinakcsúcskategóriája. Teljes egészében304-es rozsdamentes acélból készült, hogy ellenálljon az időjárási tényezőknek és asólerakódásnak. A réz bevonatnakköszönhetően esztétikus megjelenés. Mint a profi „testa di moro” modell, 3800 m³/h-ig szívés 700°C-ig ellenáll. Afüstprobléma megoldása garantált. Ideális kandallókhoz, kályhákhoz, grillezőkhöz, sütőkhözstb. 10 éves garancia akéményszellőztető teljes szerkezetére.

Vásároljon most!.