Hogyan szerelik össze a Gemi Elettronica kéményventilátort?

Hogyan szerelik össze a Gemi Elettronica kéményventilátort?

A Gemi Elettronica kandallókhoz való füstelszívójának egyik jellemzője az, hogy az összeszerelést saját kezűleg kell elvégezni.
Valójában nem kell hozzá szakképzett technikus, ha van egy kis ügyességed a kéményhúzóval, saját kezűleg is megcsinálhatod

A Gemi Elettronica kéménylehúzó bármilyen kéményre felszerelhető, bármilyen alakú is legyen. Valójában kerek égéstermék-elvezetőkre és négyzet vagy téglalap alakú égéstermék-elvezetőkre is felszerelhető.

Abban az esetben, ha körcsöves füstelvezetővel rendelkezik, a külső átmérőt közölni kell és a Gemi Elettronica megfelelő méretű kerek adapterrel szállítja a kandallók füstelszívóját.
A külső átmérőt közölni kell, mert a kéménylehúzó alján lévő adaptert kívülről kell behelyezni az influenza kimenetéhez képest.

Ha viszont az égéstermék-elvezető nyílás négyzet vagy téglalap alakú, akkor a Gemi Elettronica egy állítható konzolkészlettel látja el a kéménylehúzót.
Az állítható konzolok négyzet vagy téglalap alakúra illeszthetők, 20x20 cm-től 43x43 cm-ig terjedő méretben. A kéménylehúzó-csomag kinyitása után elsőként az állítható konzolok, összeszerelési útmutatóval és a fordulatszám-szabályozó láthatók.

Első lépésként a füstcső kivezetéséből kell lemérni, hogy a már csomagban lévő állítható konzolokat 1 centiméterrel többet számolva beállíthassuk, mint a kimeneti méretek.
A konzolokat a Gemi Elettronica csomagjában található csavarokkal rögzítjük a kéménylehúzó aljához.
Helyezze a kéménylehúzót a füstcsőre, és rögzítse a csomagban található két legnagyobb csavarral.

Abban az esetben, ha egy négyzet alakú falon belül van egy cső, és a két kijárat egy szinten van, a kéménylehúzót négyzet vagy téglalap alakú állítható konzolokkal kell felszerelni, amelyek a cső és a fal közötti üres teret habarccsal vagy lemezzel fedik le. fém.
Ha viszont egy négyzet alakú falon belül több kör alakú égéstermék-elvezető van, akkor az égéstermék-elvezetőt meg kell hosszabbítani ott, ahol be kell helyezni a kéménylehúzót, és fel kell szerelni a modellt egy kerek adapterrel.
Ha az égéstermék elvezető mérete meghaladja a 43x43 centimétert (például 50x50 centimétert), helyezze a kandalló füstelszívó alját közvetlenül a kivezető nyílásra, horgászva rá a falazatra a 4 saroknál, ahol már van 4 lyuk, és a nagyobb konzolokat használva. támaszként.

Végül, ha a négy oldal közül csak kettő nagyobb 43 centiméternél, a másik kettő pedig 43 centiméternél kisebb (például 45x40 centiméter), akkor a kéménylehúzó felszerelését a legkisebb konzolokkal kell elvégezni.
Az utolsó lépés, amelyet meg kell tenni, mielőtt a legtöbbet hozhatná ki kandallójából a Gemi Elettronica elektromos füstelszívójának köszönhetően, az elektromos csatlakozás.

A bekötés kétféleképpen történhet: vagy az égéstermék-elvezetőn kívül a 3x1,5-ös kábellel, vagy az égéstermék-elvezetőn belül a külön megvásárolandó, magas hőmérsékletnek ellenálló kábelünkkel.

Ezután a kéménylehúzóból indulunk, és a kéményen lefelé haladunk a kábelen egészen a fordulatszám-szabályozóig, ami általában a házban van elhelyezve. A fordulatszám szabályozóban össze kell kötni a kéménylehúzó két vezetékét (ahol MOTOR van írva), a rendszer és a kéménylehúzó földelésének két közös vezetékét, valamint a két tápvezetéket (ahol ez van írva). 220 V).
Ezen egyszerű és gyors lépések végén a Gemi Elettronica kéménylehúzó készen áll a kéményfüst problémájának megszüntetésére.

A Gemi univerzumában büszkén bemutatjuk széles körű kémény szellőztetőinket, mindegyik egyedijellemzőkkel, amelyekkielégítik ügyfeleink különböző igényeit. Kitartásunk az kiválóság mellett arra vezetettbennünket, hogy változatosmodellválasztékot fejlesszünk ki, biztosítva, hogy minden részletet gondosan terveztünk ésgondoztunk.

"Alap"kéményszellőztetők: Azok számára, akik megbízható és hatékonymegoldásokat keresnek,kínáljuk alap kéményszellőztetőink sorát. Ezek a modellek masszív teljesítményt kínálnakmegfizethető áron,biztosítva az effektív füsteltávolítást anélkül, hogy a minőséget veszélyeztetnék.
Főbbjellemzők: 300°Cszívóteljesítmény, 3 év garancia és 2500 M³/h szívóteljesítmény.

„Professzionális”kéményszellőztetők: Ha profi szintű teljesítményt keresnek, amelymég több teljesítményt ésmegbízhatóságot biztosít, akkor profi füstelszívóink az ideális választás.
Főbbjellemzők: 700°Cszívóteljesítmény, 6 év garancia és 3800 M³/h szívóteljesítmény.

A kollekciónk magában foglal egy sor kiváló minőségű szellőztetőt is, beleértve azrozsdamentes acélt és arézanyagot.

„Acél”kéményszellőztetők: Az acél kéményszellőztetők modern eleganciátképviselnek, és az időkkihívásainak ellenállva biztosítanak hatékony szellőztetést és stílusosmegjelenést.

6 sebességű elektromosfüstelszívó, teljes egészében 304-es rozsdamentes acélból készült. Az acél szerkezeténekköszönhetően a füstelszívóellenáll az időjárási tényezőknek és a sólerakódásnak, ezáltal hosszabb élettartamotbiztosítva. Motorteljesítménye: 3800 m³/h, telepíthető bármilyen kéményméretre. 700°C-ig ellenállófüstelszívó tűz esetén.

„Réz”kéményszellőztetők:Másrészről a réz kéményszellőztetők nemcsak klasszikus szépséget tükröznek, hanem időtállótulajdonságokkal isrendelkeznek.
A réz comignolo füstelszívó a Gemi elektromos füstelszívóinakcsúcskategóriája. Teljes egészében304-es rozsdamentes acélból készült, hogy ellenálljon az időjárási tényezőknek és asólerakódásnak. A réz bevonatnakköszönhetően esztétikus megjelenés. Mint a profi „testa di moro” modell, 3800 m³/h-ig szívés 700°C-ig ellenáll. Afüstprobléma megoldása garantált. Ideális kandallókhoz, kályhákhoz, grillezőkhöz, sütőkhözstb. 10 éves garancia akéményszellőztető teljes szerkezetére.

Vásároljon most!.