Elektromos kerítés: A vaddisznók tönkreteszik a földjét? Oldja meg a problémát az Electric Fence Gemivel most!

Elektromos kerítés: A vaddisznók tönkreteszik a földjét? Oldja meg a problémát az Electric Fence Gemivel most!

Elektromos Kerítés Gemi kielégíti az igényét a vaddisznók pusztító hatásának ellensúlyozására, amelyek tönkreteszik a földedet.

A vaddisznók jelenléte valódi probléma mind az út biztonsága, mind pedig a mezőgazdaság szempontjából, amely az egyik alappillére az ország gazdaságának. Hazánk híres a világon egyedülálló termékeinek nagy választékáról: borok, extra szűz olívaolaj csak néhány példa, amelyek sok vállalkozásnak nyújtanak munkalehetőségeket, de veszélyben vannak a vaddisznók jelenléte miatt.

A vad vaddisznók problémája kis gazdákra is hatással van, akik hónapok kemény munkáját láthatják tönkremenni egy pillanat alatt.

A megoldást a Gemi Elektronika által kínált elektromos kerítés jelenti, amely masszív és biztonságos védelmet biztosít a földnek.

Az állatok számára készített elektromos kerítés „pszichológiai” akadályként működik, amely lehetővé teszi az állatok megtartását egy adott területen belül vagy kívül. Az elektromos kerítés olyan biztonságos környezet kialakítására van tervezve, amely megvéd a földet, az embereket és az állatokat.

A Gemi Elektronika minden ügyfél igényét figyelembe vette az elektromos kerítés terén; számos Energizer modell áll rendelkezésre.

Gemi által kínált termékek:

Energizer E/220 csak a 220 voltos hálózatról táplált kerítésekhez

Ez a modell nagyon alacsony elektromos fogyasztással rendelkezik, amely kb. 6W-ra becsülhető. Ajánlott olyan kerítésekhez, amelyek közel vannak a 220 voltos hálózathoz, legfeljebb 2 km-es kiterjesztéssel.

Energizer E/220 extra strong csak a 220 voltos hálózatról táplált kerítésekhez

Ajánlott olyan kerítésekhez, amelyek közel vannak a 220 voltos hálózathoz, legfeljebb 7/8 km-es kiterjesztéssel.

Energizer B12/2 12 voltos akkumulátorral működtethető

Nagyon erőteljes, nagyon alacsony fogyasztással rendelkezik, és bármilyen 12 voltos autóakkumulátorral használható. Ajánlott egy általános 12V 40AH autóakkumulátor használata erre az Energizer típusra.

A napelemet kombinálni lehet az Energizer B12/2-vel, mint akkumulátortöltő, lehetővé téve az Energizer folyamatos használatát az operátor beavatkozása nélkül.

9volt/220 Volt Energizer

Az akkumulátornak három különböző teljesítménye van az energia megtakarítása érdekében kisebb kerítések esetében. A 9 voltos 90 Ah-s akkumulátor és a 220 voltos hálózat által működtetett.

Maximális teljesítménnyel több mint 10 hektár földet keríthet be. Amikor 220 volton működik, még erőteljesebb és csak 5 watt elektromos energiát fogyaszt.

A Gemi Elektromos Kerítés Energizer az európai CEI EN 60335-2-76 szabvány szerinti építetve.

Az Energizer mellett szükséges használni a vezetődrótot és a faoszlopokhoz szigeteléseket vagy vasoszlopokhoz szigeteléseket

A vaddisznó problémájára ajánlott a 6 mm-es vezetődrót, amely 8 vezetődrótot tartalmaz.

Választhatsz a vezetődrót 3 különböző hossza közül igényeid szerint (250m, 500m, 1000m).

Kisebb állatok esetében használhatsz 4 mm-es vezetődrótot 6 vezetődróttal vagy 2,2 mm-es vezetődrótot 4 vezetődróttal.

A vezetődrótok mindegyike erős húzószilárdsággal és fagyállóssággal rendelkezik a jellemzői között.

A Gemi elektromos kerítéssel végre ellazulhatsz, és teljes mértékben koncentrálhatsz a munkádra anélkül, hogy veszélyeztetve lennél a vaddisznók által tönkretett föld miatt.

A vaddisznók problémája ma már egyre gyakoribb, az erre a célra tervezett és általában értékesített elektromos kerítés, amelyet a Gemi Elektronika tervezett és értékesített, a megoldás.

A Gemi elektromos kerítés termékválasztéka

A Gemi vállalatnál nemcsak széles körű elektromoskerítésvezetékekettalálsz, hanem számos elektromos áramkörrel ellátott kerítésvezetőt is, melyek közülösszesen 5 különböző típustkínálunk, mindegyik saját jellemzőkkel és egyedi előnyökkel:

220V-os árammal működő elektromos kerítésvezetők tökéletes ésbiztonságos működéshez 5km-es kerítéseknél;

220V-os árammal működő elektromos kerítésvezetők tökéletes ésbiztonságos működéshez 8km-es kerítéseknél;

12V/220V-os akkumulátorral működő elektromos kerítésvezetőktökéletes és biztonságosműködéshez 5 km-es és 6J-es kerítéseknél;

12V/220V-os akkumulátorral működő elektromos kerítésvezetők kétakkumulátorral, tökéletesés biztonságos működéshez 5 km-es és 6J-es kerítéseknél;

12V/220V-os akkumulátorral működő elektromos kerítésvezetőknapelemmel, tökéletes ésbiztonságos működéshez 5 km-es és 6J-es kerítéseknél.

Emellett széles választékban kínálunk kiváló minőségű elektromos drótokat és szalagokat,valamint izolátorokat,melyek bármilyen típusú támogatóhoz alkalmazkodnak, amelyet a kerítésedhez választasz:

Faoszlopos izolátorok;

Vasoszlopos izolátorok;

Dupla horoggal ellátott izolátorok;

Faoszlopos izolátorokhoz csavarozható és kicsavarható tokmány.

A Gemi vállalatot az ötvenéves tapasztalatunk és az egyedi ügyfél-igényekre szabottmegoldások jellemzik, melyekről avásárlás pillanatától kezdve teljes körű támogatást nyújtunk. Ügyfélszolgálatunk elérhetőtelefonon a +390287165556 számon, chaten vagy e-mailben.

A Gemi vásárlásának előnyei

  1. 100 napos ingyenes visszaküldési lehetőség;
  2. Gyors világszerte történő szállítás;
  3. Minden termékünket Olaszországban készítjük magas minőségű alapanyagokból;
  4. Minden termékünk megfelel az érvényben lévő biztonsági előírásoknak és tanúsítvánnyalrendelkezik;
  5. Több mint 5000 véleményt gyűjtöttünk össze a világ legnagyobb véleményportálján, aTrustpillot-on;
  6. Negyvenéves tapasztalatunk teljes mértékben az ön rendelkezésére áll;
  7. Majdnem 1000 videóvéleményünk található a TrustVideos videó véleményportálon, melyekbena felhasználókvideóteszteket osztanak meg.

Vásárolj most!.