Elektromos kerítés lovaknak.

Elektromos kerítés lovaknak.

Egy elektromos kerítés a lovak számára lehet a megfelelő megoldás a praktikussága és gazdaságossága miatt.

Az idő múlásával egyre több tenyésztő használja világszerte az elektromos kerítést eszközként az állataik biztonságban tartására.

Ez egy olyan eszköz, amely egyre népszerűbb, mivel könnyen alkalmazkodik bármilyen igényhez. Építhető hosszú vagy rövid kerítéshez, állattenyésztéshez vagy vad állatokhoz, 220 V-os vagy akkumulátorral működtethető 12 V-os eszközzel.

Az elektromos kerítésre széles körben használt állatok közé tartoznak a lovak is.

Elektromos kerítés lovaknak: milyen anyagokat használjunk?

A lovak számára egy elektromos kerítés felépítése során szükséges néhány kisebb különbség más állatokhoz képest, különösen az anyagok tekintetében.

A lovak számára magasabb oszlopokkal rendelkező kerítést kell felállítani, ami azt jelenti, hogy a drótok vagy szalagok magasságának is másnak kell lennie, mint az más állatok esetében használt szabványoknak.

A lovak számára ajánlott magasságok:

  • • az első vonal 85 cm-re a talajtól
  • • a második vonal 140 cm-re a talajtól

Ezért figyelembe véve, hogy milyen mélységbe kell beilleszteni az oszlopot a talajba, kb. 2 méter hosszú oszlopokat kell használni.

Gemi Electronics: megoldásaink az elektromos kerítéshez lovak számára

A Gemi Electronics által kínált elektromos kerítés termékek között, az 220 V-os elektromos energiagenerátorok mellett vagy a 12 V-os akkumulátoros energiagenerátorok és az szigetelők fából készült oszlopokhoz és vas oszlopokhoz is különféle drót és szalag található.

A lovak számára ajánlott drót 4 mm² keresztmetszetű, vagy még alkalmasabb a szalag.

A ló egy állat, amelynek látása kicsit kevésbé fejlett más állatoknál; ezért a szalag nagyobb vastagsága segíti az állatot abban, hogy könnyebben lássa körülöttük az elektromos kerítést.

A Gemi Electronicsnek hosszú történelme van az elektromos kerítések világában, termékei tanúsítottak és egyértelműen Olaszországban készültek.

A Gemi Electronics a legjobb megoldás az elektromos kerítésére lovaknak.

A termékek közvetlenül elérhetőek erre a linkre kattintva.

A Gemi elektromos kerítés termékválasztéka

A Gemi vállalatnál nemcsak széles körű elektromoskerítésvezetékekettalálsz, hanem számos elektromos áramkörrel ellátott kerítésvezetőt is, melyek közülösszesen 5 különböző típustkínálunk, mindegyik saját jellemzőkkel és egyedi előnyökkel:

220V-os árammal működő elektromos kerítésvezetők tökéletes ésbiztonságos működéshez 5km-es kerítéseknél;

220V-os árammal működő elektromos kerítésvezetők tökéletes ésbiztonságos működéshez 8km-es kerítéseknél;

12V/220V-os akkumulátorral működő elektromos kerítésvezetőktökéletes és biztonságosműködéshez 5 km-es és 6J-es kerítéseknél;

12V/220V-os akkumulátorral működő elektromos kerítésvezetők kétakkumulátorral, tökéletesés biztonságos működéshez 5 km-es és 6J-es kerítéseknél;

12V/220V-os akkumulátorral működő elektromos kerítésvezetőknapelemmel, tökéletes ésbiztonságos működéshez 5 km-es és 6J-es kerítéseknél.

Emellett széles választékban kínálunk kiváló minőségű elektromos drótokat és szalagokat,valamint izolátorokat,melyek bármilyen típusú támogatóhoz alkalmazkodnak, amelyet a kerítésedhez választasz:

Faoszlopos izolátorok;

Vasoszlopos izolátorok;

Dupla horoggal ellátott izolátorok;

Faoszlopos izolátorokhoz csavarozható és kicsavarható tokmány.

A Gemi vállalatot az ötvenéves tapasztalatunk és az egyedi ügyfél-igényekre szabottmegoldások jellemzik, melyekről avásárlás pillanatától kezdve teljes körű támogatást nyújtunk. Ügyfélszolgálatunk elérhetőtelefonon a +390287165556 számon, chaten vagy e-mailben.

A Gemi vásárlásának előnyei

  1. 100 napos ingyenes visszaküldési lehetőség;
  2. Gyors világszerte történő szállítás;
  3. Minden termékünket Olaszországban készítjük magas minőségű alapanyagokból;
  4. Minden termékünk megfelel az érvényben lévő biztonsági előírásoknak és tanúsítvánnyalrendelkezik;
  5. Több mint 5000 véleményt gyűjtöttünk össze a világ legnagyobb véleményportálján, aTrustpillot-on;
  6. Negyvenéves tapasztalatunk teljes mértékben az ön rendelkezésére áll;
  7. Majdnem 1000 videóvéleményünk található a TrustVideos videó véleményportálon, melyekbena felhasználókvideóteszteket osztanak meg.

Vásárolj most!.