Füstprobléma görbült vagy vízszintes szakaszokkal rendelkező kéménycsővel.

Füstprobléma görbült vagy vízszintes szakaszokkal rendelkező kéménycsővel.

Az épületek szerkezete általában nem engedi meg egy olyan kémény építését, amely rendelkezhetne egy függőleges füstcsatornával.
Néhány esetben, ha szeretnénk élvezni egy gyönyörű kandalló vonzását, kénytelenek vagyunk olyan kéményeket használni, amelyek görbék és néha akár vízszintes szakaszokkal is rendelkeznek.

A kémények görbék vagy akár vízszintes szakaszokkal szükségszerűen egy nem optimális huzatot okoznak a kandalló füstjében.
Egyértelmű, hogy egy vízszintes vagy görbe kéménycső, fizikai okokból adódóan sok nehézséget okozhat a füst huzatában egy teljesen függőleges kéménnyel szemben (amelynek lehetnek huzatproblémái, de teljesen más típusúak).

Néhányan úgy gondolhatják, hogy a megoldás az lenne, hogy felújítják a házat, áthelyezik az egész kandallót és áttervezik a kéményt. De ez sem jelentene biztos megoldást, mert a kandalló füstproblémája más tényezőkből is adódhat, az egyetlen biztos dolog egy jelentős idő- és pénzberuházás lenne.

A kandalló füstproblémájának gyors és költséghatékony megoldása az, hogy beszereljenek egy kényszerített huzatmotort.

A kandallókhoz használt elektromos füstelszívó eszköz egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi a kémény füstproblémájának megoldását, akkor is, ha az görbe vagy vízszintes szakaszú.
Ügyfelünk egyértelműen mutatja, hogyan a harmadik sebességnél a kéménye huzata kiváló.

A Gemi elektromos füstelszívóit kandallókhoz a sebességszabályozó jellemzi, amely lehetővé teszi egy változó teljesítmény kiválasztását a minimális 1-től a maximális 6-ig. Megfigyelhetjük, hogy a Gemi elektromos füstelszívó, habár a harmadik sebességre van beállítva, a lakásban teljesen hiányzik a zaj.

Az említett kémény az első 6 méteren keresztül tökéletesen vízszintes, és csak a Gemi elektromos füstelszívójával érhető el ilyen kielégítő eredmény.
Nem jut füst a házba, annak ellenére, hogy a kandalló hideg, a Gemi elektromos füstelszívójának a kandallókhoz történő huzata tökéletesen hatékony.

Egy elektromos füstelszívó nélkül soha nem történhetne meg a normális füstelszívás.

1983 óta a Gemi Elettronica világelső a kandalló füstelszívók területén, célja alapításkori céllal az volt, hogy mindenki számára megoldja a lakásban a füstproblémát bármilyen formájú kéménnyel. Erős szelek, hosszú kémények, rövid kémények vagy, ahogyan ebben az esetben is, még a vízszintes kémények sem akadályozzák meg a Gemi elektromos füstelszívó által végzett kivételes munkát.

Külsőleg a kémény a görbület után további 5/6 méter hosszan emelkedik, amíg el nem éri a kijáratot, amely ebben az esetben kerek.
A Gemi Elettronica lehetővé teszi kerek adapterek elhelyezését, amelyek hasznosak a kerek kijárattal rendelkező kémények számára, vagy állítható tartók konzolokat azoknak, akiknek négyzetes / téglalap alakú kijáratuk van. Összességében a kémény, a vízszintes, függőleges és görbe részek között, majdnem 11 méter magas, és a Gemi elektromos füstelszívó a kandallókhoz nem tapasztal nehézségeket a feladat végrehajtásában, amelyre tervezték.

L’aspirafumo elettrico della Gemi Elettronica az egyetlen, amely képes lehetővé tenni a helyes huzatot egy vízszintes kéménnyel.

Válassza ki az ideális modellt és vásárolja meg közvetlenül innen: /7119-aspiratori

A Gemi univerzumában büszkén bemutatjuk széles körű kémény szellőztetőinket, mindegyik egyedijellemzőkkel, amelyekkielégítik ügyfeleink különböző igényeit. Kitartásunk az kiválóság mellett arra vezetettbennünket, hogy változatosmodellválasztékot fejlesszünk ki, biztosítva, hogy minden részletet gondosan terveztünk ésgondoztunk.

"Alap"kéményszellőztetők: Azok számára, akik megbízható és hatékonymegoldásokat keresnek,kínáljuk alap kéményszellőztetőink sorát. Ezek a modellek masszív teljesítményt kínálnakmegfizethető áron,biztosítva az effektív füsteltávolítást anélkül, hogy a minőséget veszélyeztetnék.
Főbbjellemzők: 300°Cszívóteljesítmény, 3 év garancia és 2500 M³/h szívóteljesítmény.

„Professzionális”kéményszellőztetők: Ha profi szintű teljesítményt keresnek, amelymég több teljesítményt ésmegbízhatóságot biztosít, akkor profi füstelszívóink az ideális választás.
Főbbjellemzők: 700°Cszívóteljesítmény, 6 év garancia és 3800 M³/h szívóteljesítmény.

A kollekciónk magában foglal egy sor kiváló minőségű szellőztetőt is, beleértve azrozsdamentes acélt és arézanyagot.

„Acél”kéményszellőztetők: Az acél kéményszellőztetők modern eleganciátképviselnek, és az időkkihívásainak ellenállva biztosítanak hatékony szellőztetést és stílusosmegjelenést.

6 sebességű elektromosfüstelszívó, teljes egészében 304-es rozsdamentes acélból készült. Az acél szerkezeténekköszönhetően a füstelszívóellenáll az időjárási tényezőknek és a sólerakódásnak, ezáltal hosszabb élettartamotbiztosítva. Motorteljesítménye: 3800 m³/h, telepíthető bármilyen kéményméretre. 700°C-ig ellenállófüstelszívó tűz esetén.

„Réz”kéményszellőztetők:Másrészről a réz kéményszellőztetők nemcsak klasszikus szépséget tükröznek, hanem időtállótulajdonságokkal isrendelkeznek.
A réz comignolo füstelszívó a Gemi elektromos füstelszívóinakcsúcskategóriája. Teljes egészében304-es rozsdamentes acélból készült, hogy ellenálljon az időjárási tényezőknek és asólerakódásnak. A réz bevonatnakköszönhetően esztétikus megjelenés. Mint a profi „testa di moro” modell, 3800 m³/h-ig szívés 700°C-ig ellenáll. Afüstprobléma megoldása garantált. Ideális kandallókhoz, kályhákhoz, grillezőkhöz, sütőkhözstb. 10 éves garancia akéményszellőztető teljes szerkezetére.

Vásároljon most!.