Hogyan kell felszerelni a Gemi kéményventilátort?

Hogyan kell felszerelni a Gemi kéményventilátort?

Egyik jellemzője a Gemi Elettronica kéményventilátorának az, hogy a telepítés DIY.
Nem szükséges szakértő technikusnak csinálnia, ha van némi tapasztalata a kéményekkel kapcsolatban, akkor maga is meg tudja csinálni.

A Gemi Elettronica kéményventilátorát bárminemű kéményre felszerelheti, függetlenül attól, hogy milyen alakú. Felszerelhető kerek kéményekre, valamint négyzet alakú vagy téglalap alakú kéményekre.

Ha Önnek kerek kéménycsöve van, akkor tájékoztatnia kell az külső átmérőjéről, és a Gemi Elettronica biztosítja a megfelelő méretű kerek adapterrel a kéményventilátort.
Az átmérőt meg kell adnia, mert a ventilátor alján található adaptert a kémény kijáratának külső részén kell beilleszteni.

Másrészről, ha a kémény kijárata négyzetes vagy téglalap alakú, akkor a Gemi Elettronica egy állítható tartókeret készlettel szolgál a kéményventilátorhoz.
Az állítható tartókereteket be lehet állítani négyzetes vagy téglalap alakú kéményekhez, 20x20 centimétertől 43x43 centiméterig terjedően. Valójában az első dolog, amit látni fog, amikor kinyitja a kéményventilátor csomagot, az állítható tartókeretek az installációs utasításokkal és a sebességvezérlővel.

Első lépésként vegye le a méréseket a kémény kijáratától, így már a csomagban található állítható tartókereteket is beállíthatja, az kijárat méreteinek 1 centivel nagyobb becslésével.
Rögzítse a kereteket a kéményventilátor aljához a Gemi Elettronica csomagjában található csavarokkal.
Helyezze el a ventilátort a kéményen, és rögzítse két nagyobb csavarral, amelyeket a csomag tartalmaz.

Ha egy négyzet alakú kőművesben van egy cső, és a két kijárat azonos magasságban van, akkor a kéményventilátort négyzetes vagy téglalap alakú állítható tartókeretekkel kell telepíteni, kitöltve az űrt a cső és a kőműves között habarcs vagy fémlemez segítségével.

Ha viszont több kerek kéménycső van egy négyzet alakú kőművesben, akkor ahol a kéményventilátornak be kell szúrnia, ki kell húzni a kéményt, és telepíteni kell a modellt egy kerek adapterrel.

Ha a kémény méretei meghaladják a 43x43 centimétert (például 50x50 centiméter), akkor a kéményventilátor alját közvetlenül a kijáratra kell helyezni, a négy sarokban a kéményben már meglévő 4 lyukon rögzítve, és a nagyobb tartókereteket támaszként használva.

Végül, ha az 43 centiméternél csak két oldal nagyobb, a másik két oldal pedig kisebb, mint 43 centiméter (például 45x40 centiméter), akkor a kéményventilátor telepítését a kisebb tartókeretekkel kell megcsinálni.

A teljesen élménnyé válhat a tűzhelyének élvezete a Gemi Elettronica kéményventilátorának segítségével, mielőtt ezt az utolsó lépést megtenné, a villamos csatlakozásra van szükség.

A csatlakozást két módon lehet elvégezni: külsőleg, a kéményen keresztül a 3x1,5 kábellel, vagy belsőleg, a kéményen keresztül, a mi magas hőmérsékletálló kábelünkkel, ami külön megvásárolható.

Induljon a kéményventilátorból, és vezesse a kábelt a kémény mentén a sebességvezérlőig, amely általában a házban található. A sebességvezérlőnél csatlakoztatnia kell a két vezetéket a kéményventilátornak (ahol az MŰKÖDÉS van írva), a rendszer és a kéményventilátor földelésének két közös vezetékét, valamint a kétféle tápellátó vezetéket (ahol az 220 V van írva).

Ezek után, egyszerű és gyors lépésekkel a Gemi Elettronica kéményventilátora készen áll azokra a problémákra, amelyeket a kéményfüst okoz.

A Gemi univerzumában büszkén bemutatjuk széles körű kémény szellőztetőinket, mindegyik egyedijellemzőkkel, amelyekkielégítik ügyfeleink különböző igényeit. Kitartásunk az kiválóság mellett arra vezetettbennünket, hogy változatosmodellválasztékot fejlesszünk ki, biztosítva, hogy minden részletet gondosan terveztünk ésgondoztunk.

"Alap"kéményszellőztetők: Azok számára, akik megbízható és hatékonymegoldásokat keresnek,kínáljuk alap kéményszellőztetőink sorát. Ezek a modellek masszív teljesítményt kínálnakmegfizethető áron,biztosítva az effektív füsteltávolítást anélkül, hogy a minőséget veszélyeztetnék.
Főbbjellemzők: 300°Cszívóteljesítmény, 3 év garancia és 2500 M³/h szívóteljesítmény.

„Professzionális”kéményszellőztetők: Ha profi szintű teljesítményt keresnek, amelymég több teljesítményt ésmegbízhatóságot biztosít, akkor profi füstelszívóink az ideális választás.
Főbbjellemzők: 700°Cszívóteljesítmény, 6 év garancia és 3800 M³/h szívóteljesítmény.

A kollekciónk magában foglal egy sor kiváló minőségű szellőztetőt is, beleértve azrozsdamentes acélt és arézanyagot.

„Acél”kéményszellőztetők: Az acél kéményszellőztetők modern eleganciátképviselnek, és az időkkihívásainak ellenállva biztosítanak hatékony szellőztetést és stílusosmegjelenést.

6 sebességű elektromosfüstelszívó, teljes egészében 304-es rozsdamentes acélból készült. Az acél szerkezeténekköszönhetően a füstelszívóellenáll az időjárási tényezőknek és a sólerakódásnak, ezáltal hosszabb élettartamotbiztosítva. Motorteljesítménye: 3800 m³/h, telepíthető bármilyen kéményméretre. 700°C-ig ellenállófüstelszívó tűz esetén.

„Réz”kéményszellőztetők:Másrészről a réz kéményszellőztetők nemcsak klasszikus szépséget tükröznek, hanem időtállótulajdonságokkal isrendelkeznek.
A réz comignolo füstelszívó a Gemi elektromos füstelszívóinakcsúcskategóriája. Teljes egészében304-es rozsdamentes acélból készült, hogy ellenálljon az időjárási tényezőknek és asólerakódásnak. A réz bevonatnakköszönhetően esztétikus megjelenés. Mint a profi „testa di moro” modell, 3800 m³/h-ig szívés 700°C-ig ellenáll. Afüstprobléma megoldása garantált. Ideális kandallókhoz, kályhákhoz, grillezőkhöz, sütőkhözstb. 10 éves garancia akéményszellőztető teljes szerkezetére.

Vásároljon most!.