Különbség az alap és a professzionális kéményventilátor Gemi között

Különbség az alap és a professzionális kéményventilátor Gemi között

Egy gyakori probléma a legtöbb kéményekkel, kályhákkal vagy grill készülékekkel kapcsolatban bizonyára a füst huzat nehézsége a kéményben.

Ennek a problémának az okai sokrétűek, nehéz előre jelezni, amikor egy házat építenek, és még nehezebb megoldani, ha azt hiszed, hogy a kémény vagy a füstcső közvetlen beavatkozásai elegendőek lehetnek.

Az egyetlen termék, ami biztosan megoldja a kéményfüst problémát, miközben könnyen használható és gazdaságos, az elektromos kéményventilátor.

Az elektromos kéményventilátor egy erőltetett motorral van felszerelve, amely teljesen megszünteti a rossz kémény huzat problémáját, teljes mértékben ellensúlyozva az okokat, bármik is azok legyenek.

A Gemi Electronica több modellt kínál elektromos kéményventilátorokból, mindegyik más és egyedi jellemzőkkel rendelkezik a világon.

A választható modellek között megtalálhatók: Alap kéményventilátor, profi elektromos kéményventilátor és profi réz kéményventilátor

Alap elektromos kéményventilátor

2500 köbméteres szívóerővel rendelkezik óránként és 300 fokos hőmérsékleti ellenállással.

Profi elektromos kéményventilátor

3800 köbméteres szívóerővel rendelkezik óránként és 700 fokos hőmérsékleti ellenállással. A magas hőmérsékletre való 700 fokos ellenállásával könnyen érthető, hogy ez a kéményventilátor képes ellenállni egy kéménytűznek is.

Réz profi elektromos kéményventilátor

mint az előzőleg ismertetett profi változat, szintén 3800 köbméteres szívóerővel óránként és 700 fokos hőmérsékleti ellenállással rendelkezik, de rozsdamentes acélból készült és valódi rézzel rézbevonattal rendelkezik.
A valódi réz bevonat és a rozsdamentes acél lehetővé teszi, hogy az idő múlásával nagyobb ellenállást biztosítson, valamint ellenálljon a sós környezetnek, és ezért ez a termék nem csak esztétikailag egyedülálló a világon, hanem ideális a part menti területekre is.

A mindkét profi kéményventilátor modell motorja, mind a sötétbarna, mind a réz verzióban, H osztályú és magas hőmérsékletre ellenálló, nem tartalmaz műanyag alkatrészeket, és a kondenzátor egy külső dobozban található, és ezáltal távol van a hőforrásoktól.
Ezek a jellemzők nem engedik meg a profi kéményventilátor motorok olvadását még egy kéménytűz esetén sem.

Minden Gemi Electronica kéményventilátor rendelkezik egy 6-fokozatú szabályozóval, amelyen keresztül be- / kikapcsolható a kéményventilátor és szabályozható a szívóerő.
Az elektromos kéményventilátoroknak van egy motorvédő kupakkal (amely lemezfémből készül és sötétbarnára festett az első 2 modell esetében, míg rozsdamentes acélból készül és rézpénzre festett a harmadik kéményventilátor esetén).
A ventilátor körül a Gemi Electronica kéményventilátoroknak van egy védőrácsa, amely elektromosan hegesztett acél gyűrűkből készül és a madarak ellen is védekezik.

Mind a leírt modellek esetében lehetőség van választani egy négyzetes alap (az elektromos kéményventilátor állítható konzolokkal van felszerelve) és egy kerek alap (egy kerek adaptert biztosítanak a füstcső külső átmérőjének megfelelően).

A Gemi Electronica elektromos kéményventilátorával megoldhatja a kémény füst problémát mindenki, bármilyen okból is adódik.

Válassza ki a leginkább megfelelő modellt ide kattintva.

A Gemi univerzumában büszkén bemutatjuk széles körű kémény szellőztetőinket, mindegyik egyedijellemzőkkel, amelyekkielégítik ügyfeleink különböző igényeit. Kitartásunk az kiválóság mellett arra vezetettbennünket, hogy változatosmodellválasztékot fejlesszünk ki, biztosítva, hogy minden részletet gondosan terveztünk ésgondoztunk.

"Alap"kéményszellőztetők: Azok számára, akik megbízható és hatékonymegoldásokat keresnek,kínáljuk alap kéményszellőztetőink sorát. Ezek a modellek masszív teljesítményt kínálnakmegfizethető áron,biztosítva az effektív füsteltávolítást anélkül, hogy a minőséget veszélyeztetnék.
Főbbjellemzők: 300°Cszívóteljesítmény, 3 év garancia és 2500 M³/h szívóteljesítmény.

„Professzionális”kéményszellőztetők: Ha profi szintű teljesítményt keresnek, amelymég több teljesítményt ésmegbízhatóságot biztosít, akkor profi füstelszívóink az ideális választás.
Főbbjellemzők: 700°Cszívóteljesítmény, 6 év garancia és 3800 M³/h szívóteljesítmény.

A kollekciónk magában foglal egy sor kiváló minőségű szellőztetőt is, beleértve azrozsdamentes acélt és arézanyagot.

„Acél”kéményszellőztetők: Az acél kéményszellőztetők modern eleganciátképviselnek, és az időkkihívásainak ellenállva biztosítanak hatékony szellőztetést és stílusosmegjelenést.

6 sebességű elektromosfüstelszívó, teljes egészében 304-es rozsdamentes acélból készült. Az acél szerkezeténekköszönhetően a füstelszívóellenáll az időjárási tényezőknek és a sólerakódásnak, ezáltal hosszabb élettartamotbiztosítva. Motorteljesítménye: 3800 m³/h, telepíthető bármilyen kéményméretre. 700°C-ig ellenállófüstelszívó tűz esetén.

„Réz”kéményszellőztetők:Másrészről a réz kéményszellőztetők nemcsak klasszikus szépséget tükröznek, hanem időtállótulajdonságokkal isrendelkeznek.
A réz comignolo füstelszívó a Gemi elektromos füstelszívóinakcsúcskategóriája. Teljes egészében304-es rozsdamentes acélból készült, hogy ellenálljon az időjárási tényezőknek és asólerakódásnak. A réz bevonatnakköszönhetően esztétikus megjelenés. Mint a profi „testa di moro” modell, 3800 m³/h-ig szívés 700°C-ig ellenáll. Afüstprobléma megoldása garantált. Ideális kandallókhoz, kályhákhoz, grillezőkhöz, sütőkhözstb. 10 éves garancia akéményszellőztető teljes szerkezetére.

Vásároljon most!.