Gemi Elettronica

Our Technology for your confort

domenico-giangreco.png

A GEMI márka 1983-ban született Domenico Giangreco, az ipari elektronika és automatizálás szakértője tapasztalatából. A GEMI mindig is kiemelkedett csúcstechnológiájával és professzionalizmusával, mind a termékek tervezésében és fejlesztésében, mind a vásárlók iránti figyelmével. Ennek része a termékek 100 napig tartó tesztelésének lehetősége, teljes visszatérítéssel és indokolás nélkül.
A GEMI értékei az erősségei: minőség, tisztesség és ügyfélszolgálat. Az évek során a cég kitüntette magát a kéményelszívók gyártásában, világszerte a szektor élére emelkedve.

A gyártás zászlóshajója a GEMI porszívó, amely a Basilicata Innovazione (InnovationFactory Scarl) és a Basilicata Egyetem – Környezetmérnöki és Fizikai Tanszék – együttműködésének eredménye a „Projekt egy optimalizálási rendszer kifejlesztésére”. innovatív szívórendszer".

A projektek azonban nem állnak meg itt: a GEMI Elettronica egyetemekkel és szakmai intézetekkel működik együtt olyan termékek kutatása és fejlesztése érdekében, amelyek mindig az élen járnak.

Tanúsítványaink kandallóelszívókhoz

Gemi Európában

Tanúsítványok

Gemi Elettronica - Registered Trademark