Miért építsünk kéményt építés helyett?

Miért építsünk kéményt építés helyett?

A legtöbb otthonban a kéménynek nevezett tetőket gyakran a füstelvezetők kapcsaira építik.

Ezeket a kéményeket azzal a céllal építik, hogy különböző funkciókat töltsenek be, és képesek különféle kritikus problémák megoldására.

Az égéstermék-elvezetők gyakori problémái között, amelyeket a kémény építésével remélhetőleg sikerül megoldani, minden bizonnyal a víz beszivárgása eső és erős szél esetén, vagy a madarak bejutása a tetőről magába a kéménybe. . vagy pusztán esztétikai kérdésre.

A leggyakrabban használt klasszikus kémények minden bizonnyal a téglából vagy acélból készült kémények. Az esetenként igen költséges kémények megépítése ellenére azonban a fenti problémák valódi megoldása nem garantált. A klasszikus kémények valójában nem befolyásolják a füst és a kémény rossz huzatának problémáját.

Valójában, ha egy kandalló füstöl, mert túl nagy a szél, vagy mert az influenza hajlított, vagy sok más ok miatt, a klasszikus kéményventilátor egyáltalán nem oldja meg ezt a problémát.

A kéményfüst problémájának megoldására az a megoldás, hogy az influenza kijáratánál a tetőre elektromos füstelszívót, más néven elszívó kéményt szerelnek fel.

A Gemi Elettronica az elektromos füstelszívók különböző modelljeit ajánlja; Különböző jellemzőkkel, mint például a szívóerő, a magas hőmérsékletnek való ellenálló képesség, az évek garanciája és a felépítésükhöz használt anyag.

A Gemi Elettronica célja, hogy minden igényre pozitívan reagáljon, és kettős megoldást tud nyújtani: egy elektromos füstelszívót a kémény belsejében.

A Gemi Elettronica által javasolt kéményventilátor eltér a klasszikus falazott vagy acél kéményventilátoroktól, mert tűzálló agyagkémény.
Ez az anyag ideális füstelvezetőkhöz, mivel nem csak a légköri hatásoknak, hanem a hőnek is ellenáll.

Ebből a megoldásból tehát kettős előny származik: az esztétikus a modern kéményventilátor használatának köszönhetően, a funkcionális pedig a füstprobléma megoldása az elektromos füstelszívónak köszönhetően.

Az elektromos füstelszívó elektromos hegesztett acél madárvédelmi ráccsal is rendelkezik, és szerkezetének köszönhetően megakadályozza a víz beszivárgását.

A Gemi Elettronica agyag kéményventilátor nem igényel ragasztót az összeszereléshez, és mindenekelőtt felülről nyíló rendszer jellemzi, amely lehetővé teszi a szerkezet könnyű eltávolítását és szétszerelését, így bármilyen karbantartási beavatkozáshoz beavatkozhat.

A Gemi Elettronica tehát bármilyen esztétikai és konkrét megoldási igényt tud kielégíteni, ami egy kandalló problémájával kapcsolatos.

A Gemi univerzumában büszkén bemutatjuk széles körű kémény szellőztetőinket, mindegyik egyedijellemzőkkel, amelyekkielégítik ügyfeleink különböző igényeit. Kitartásunk az kiválóság mellett arra vezetettbennünket, hogy változatosmodellválasztékot fejlesszünk ki, biztosítva, hogy minden részletet gondosan terveztünk ésgondoztunk.

"Alap"kéményszellőztetők: Azok számára, akik megbízható és hatékonymegoldásokat keresnek,kínáljuk alap kéményszellőztetőink sorát. Ezek a modellek masszív teljesítményt kínálnakmegfizethető áron,biztosítva az effektív füsteltávolítást anélkül, hogy a minőséget veszélyeztetnék.
Főbbjellemzők: 300°Cszívóteljesítmény, 3 év garancia és 2500 M³/h szívóteljesítmény.

„Professzionális”kéményszellőztetők: Ha profi szintű teljesítményt keresnek, amelymég több teljesítményt ésmegbízhatóságot biztosít, akkor profi füstelszívóink az ideális választás.
Főbbjellemzők: 700°Cszívóteljesítmény, 6 év garancia és 3800 M³/h szívóteljesítmény.

A kollekciónk magában foglal egy sor kiváló minőségű szellőztetőt is, beleértve azrozsdamentes acélt és arézanyagot.

„Acél”kéményszellőztetők: Az acél kéményszellőztetők modern eleganciátképviselnek, és az időkkihívásainak ellenállva biztosítanak hatékony szellőztetést és stílusosmegjelenést.

6 sebességű elektromosfüstelszívó, teljes egészében 304-es rozsdamentes acélból készült. Az acél szerkezeténekköszönhetően a füstelszívóellenáll az időjárási tényezőknek és a sólerakódásnak, ezáltal hosszabb élettartamotbiztosítva. Motorteljesítménye: 3800 m³/h, telepíthető bármilyen kéményméretre. 700°C-ig ellenállófüstelszívó tűz esetén.

„Réz”kéményszellőztetők:Másrészről a réz kéményszellőztetők nemcsak klasszikus szépséget tükröznek, hanem időtállótulajdonságokkal isrendelkeznek.
A réz comignolo füstelszívó a Gemi elektromos füstelszívóinakcsúcskategóriája. Teljes egészében304-es rozsdamentes acélból készült, hogy ellenálljon az időjárási tényezőknek és asólerakódásnak. A réz bevonatnakköszönhetően esztétikus megjelenés. Mint a profi „testa di moro” modell, 3800 m³/h-ig szívés 700°C-ig ellenáll. Afüstprobléma megoldása garantált. Ideális kandallókhoz, kályhákhoz, grillezőkhöz, sütőkhözstb. 10 éves garancia akéményszellőztető teljes szerkezetére.

Vásároljon most!.