Miért építsünk kéményt építés helyett?

A legtöbb otthonban a kéménynek nevezett tetőket gyakran a füstelvezetők kapcsaira építik.

Ezeket a kéményeket azzal a céllal építik, hogy különböző funkciókat töltsenek be, és képesek különféle kritikus problémák megoldására.

Az égéstermék-elvezetők gyakori problémái között, amelyeket a kémény építésével remélhetőleg sikerül megoldani, minden bizonnyal a víz beszivárgása eső és erős szél esetén, vagy a madarak bejutása a tetőről magába a kéménybe. . vagy pusztán esztétikai kérdésre.

A leggyakrabban használt klasszikus kémények minden bizonnyal a téglából vagy acélból készült kémények. Az esetenként igen költséges kémények megépítése ellenére azonban a fenti problémák valódi megoldása nem garantált. A klasszikus kémények valójában nem befolyásolják a füst és a kémény rossz huzatának problémáját.

Valójában, ha egy kandalló füstöl, mert túl nagy a szél, vagy mert az influenza hajlított, vagy sok más ok miatt, a klasszikus kéményventilátor egyáltalán nem oldja meg ezt a problémát.

A kéményfüst problémájának megoldására az a megoldás, hogy az influenza kijáratánál a tetőre elektromos füstelszívót, más néven elszívó kéményt szerelnek fel.

A Gemi Elettronica az elektromos füstelszívók különböző modelljeit ajánlja; Különböző jellemzőkkel, mint például a szívóerő, a magas hőmérsékletnek való ellenálló képesség, az évek garanciája és a felépítésükhöz használt anyag.

A Gemi Elettronica célja, hogy minden igényre pozitívan reagáljon, és kettős megoldást tud nyújtani: egy elektromos füstelszívót a kémény belsejében.

A Gemi Elettronica által javasolt kéményventilátor eltér a klasszikus falazott vagy acél kéményventilátoroktól, mert tűzálló agyagkémény.
Ez az anyag ideális füstelvezetőkhöz, mivel nem csak a légköri hatásoknak, hanem a hőnek is ellenáll.

Ebből a megoldásból tehát kettős előny származik: az esztétikus a modern kéményventilátor használatának köszönhetően, a funkcionális pedig a füstprobléma megoldása az elektromos füstelszívónak köszönhetően.

Az elektromos füstelszívó elektromos hegesztett acél madárvédelmi ráccsal is rendelkezik, és szerkezetének köszönhetően megakadályozza a víz beszivárgását.

A Gemi Elettronica agyag kéményventilátor nem igényel ragasztót az összeszereléshez, és mindenekelőtt felülről nyíló rendszer jellemzi, amely lehetővé teszi a szerkezet könnyű eltávolítását és szétszerelését, így bármilyen karbantartási beavatkozáshoz beavatkozhat.

A Gemi Elettronica tehát bármilyen esztétikai és konkrét megoldási igényt tud kielégíteni, ami egy kandalló problémájával kapcsolatos.