Elektromos kerítés lovaknak

Az elektromos lókerítés praktikusságának és gazdaságosságának köszönhetően a megfelelő megoldás lehet.

Az idő múlásával világszerte egyre több tenyésztő használja állatai tartásának eszközeként az elektromos kerítést. Egyre gyakrabban használt eszköz, mivel könnyen adaptálható bármilyen igényhez. Erre építhető:

• hosszú vagy rövid kerítések,
• tenyésztett vagy vadon élő állatok,
• földet 220 V-os árammal vagy áram nélkül, 12 V-os akkumulátorral.
A lovak minden bizonnyal azon haszonállatok közé tartoznak, amelyeknél egyre gyakrabban használnak elektromos kerítést.

Elektromos kerítés lovak számára: milyen anyagokat használjunk?
A lovak elektromos kerítésének építése kis eltéréseket igényel a többi állatéhoz képest, elsősorban a felhasznált anyagok tekintetében.

Valójában a lovak számára más állatoknál magasabb oszlopokkal rendelkező kerítést kell felállítani, ebből következik, hogy még a drót- vagy szalagvonalak magasságának is el kell térnie a többi állatnál alkalmazott szabványtól.

A lovak számára ajánlott magasságok:

• az első vonal 85 cm-re a talajtól
• második vonal a talajtól 140 cm-re
Ezért, ha azt is számoljuk, hogy a karót milyen mélységben kell a talajba helyezni, akkor körülbelül 2 méter hosszú karókat kell használni.

Gemi Elettronica: megoldásaink a lovak elektromos kerítéséhez
A Gemi Elettronica által elérhető elektromos kerítéstermékek között a 220 V-os vagy 12 V-os akkumulátorfeszültség-erősítők és faoszlopok és vasoszlopok szigetelői mellett különböző típusú drótok és szalagok is megtalálhatók.

A drót, a 4 mm²-es szakasz lovak számára ajánlott, vagy a heveder alkalmasabb.

A ló valójában egy kicsit kevésbé fejlett látású állat, mint más állatoké; ezért a heveder nagyobb vastagsága megkönnyíti az állat számára, hogy láthassa a körülötte lévő elektromos kerítést.

A Gemi Elettronica hosszú múltra tekint vissza az elektromos kerítések világában, termékei a jogszabályoknak megfelelően tanúsítottak és egyértelműen Olaszországban készülnek.

A Gemi Elettronica a legjobb megoldás elektromos lókerítéséhez.

A termékek közvetlenül ezen a linken érhetők el.