Elektromos kerítés állatoknak: hogyan építsd meg gyorsan, biztonságosan és hatékonyan

Elektromos kerítés állatoknak: hogyan építsd meg gyorsan, biztonságosan és hatékonyan

Az elektromos kerítés sokoldalúságának köszönhetően az évek során egyre gyakrabban használt eszköz.

Valójában a villanykerítés megépíthető akár kertje védelmére, hogy a vadon élő állatokat távol tartsa, vagy saját állatainak őrizetére.

A vadon élő állatok kertbe való behatolásának problémája ma már nagyon gyakori probléma; Valójában a vaddisznók inváziója miatti termények megsemmisítése, mind a kiskertek, mind a nagygazdaságok veteményeinek megsemmisítése van napirenden.

A mezőgazdasági károkat okozó vaddisznókon kívül más vadállatok minden bizonnyal a róka, a disznószarvas vagy az őz. Ez egy olyan pestis, amely jelentős károkat okoz egy egész gazdaságban, amely a mezőgazdasági, és amely meghatározó hazánk egyensúlyában.

Vannak, akik azt gondolhatják, hogy a klasszikus kerítések műanyag hálókkal való megépítésével megoldhatják ezt a problémát, de az olyan állatokat, mint a vaddisznók, biztosan nem állítják meg ezek a trükkök, hiszen kiáshatják vagy kilyukaszthatják magát a hálót. Csak elektromos kerítés létrehozásával védekezhetsz ezektől az állatoktól. Ugyanez vonatkozik arra az esetre is, ha haszonállatokat, például tehenet, lovat, pónit, birkát, tyúkot vagy sertést szeretne tartani egy körülhatárolt területen.

Mindkét akció tehát, egy terület behatolás elleni védelme vagy egy terület őrzése a kijárattól, megvalósítható elektromos kerítés építésével.

A megfelelő elektromos kerítés megépítéséhez szükséges anyagok különbözőek, de bizonyosan elmondhatjuk, hogy néhányat "szükségesnek" lehet definiálni.

A kert védelmére vagy az állatok őrzésére szolgáló villanykerítés építéséhez szükséges anyagok között megtalálható az energizáló, amelynek feladata magát a kerítést táplálni, a vezetéket, amellyel az elektromos kerítés létrejön, és a szigetelőket. , amelyeknek az a feladata, hogy leválasztsák az elektromos áramlást azokról az oszlopokról, amelyekből a villanykerítés készül.

A fent említett anyagokon kívül vannak más, bár nagyon fontos anyagok, amelyek eltérő funkciót töltenek be. Az egyik ilyen a szigetelt átjárók készlete, elektromos rugóval és szigetelt fogantyúval, vagy a keresztező kábel arra az esetre, ha földalatti átjárót kell készíteni és egyebek.

A Gemi Elettronica minden szükséges anyagot képes biztosítani egy megfelelő és mindenekelőtt működő elektromos kerítés elkészítéséhez (mint azt egyik vásárlónk videós áttekintése mutatja).
Az elektromos kerítések feltöltői 220 V-os áramerősségű és kettős teljesítményű modellben (220 V árammal vagy 12 V-os akkumulátorral) egyaránt elérhetők.

A drótválasztás ehelyett a kerítés okának megfelelően változik: ha a kerítést vaddisznók elleni védekezésre építik, akkor az ideális a 6 mm²-es szakasz, ha helyette elektromos kerítést kell kialakítani a haszonállatok védelmére. választható 2,2 mm² vagy 4 mm².

A szigetelőkhöz viszont faoszlopos csavaros és vasoszlopos csavaros is kapható, mindkettő a világon egyedülálló tulajdonságokkal.

A Gemi Elettronica hosszú múltra tekint vissza az elektromos kerítések világában, termékei a jogszabályoknak megfelelően tanúsítottak és egyértelműen Olaszországban készülnek.

A Gemi Elettronica a legjobb megoldás villanykerítés építésére a kert védelmére vagy az állattartásra!

A Gemi elektromos kerítés termékválasztéka

A Gemi vállalatnál nemcsak széles körű elektromoskerítésvezetékekettalálsz, hanem számos elektromos áramkörrel ellátott kerítésvezetőt is, melyek közülösszesen 5 különböző típustkínálunk, mindegyik saját jellemzőkkel és egyedi előnyökkel:

220V-os árammal működő elektromos kerítésvezetők tökéletes ésbiztonságos működéshez 5km-es kerítéseknél;

220V-os árammal működő elektromos kerítésvezetők tökéletes ésbiztonságos működéshez 8km-es kerítéseknél;

12V/220V-os akkumulátorral működő elektromos kerítésvezetőktökéletes és biztonságosműködéshez 5 km-es és 6J-es kerítéseknél;

12V/220V-os akkumulátorral működő elektromos kerítésvezetők kétakkumulátorral, tökéletesés biztonságos működéshez 5 km-es és 6J-es kerítéseknél;

12V/220V-os akkumulátorral működő elektromos kerítésvezetőknapelemmel, tökéletes ésbiztonságos működéshez 5 km-es és 6J-es kerítéseknél.

Emellett széles választékban kínálunk kiváló minőségű elektromos drótokat és szalagokat,valamint izolátorokat,melyek bármilyen típusú támogatóhoz alkalmazkodnak, amelyet a kerítésedhez választasz:

Faoszlopos izolátorok;

Vasoszlopos izolátorok;

Dupla horoggal ellátott izolátorok;

Faoszlopos izolátorokhoz csavarozható és kicsavarható tokmány.

A Gemi vállalatot az ötvenéves tapasztalatunk és az egyedi ügyfél-igényekre szabottmegoldások jellemzik, melyekről avásárlás pillanatától kezdve teljes körű támogatást nyújtunk. Ügyfélszolgálatunk elérhetőtelefonon a +390287165556 számon, chaten vagy e-mailben.

A Gemi vásárlásának előnyei

  1. 100 napos ingyenes visszaküldési lehetőség;
  2. Gyors világszerte történő szállítás;
  3. Minden termékünket Olaszországban készítjük magas minőségű alapanyagokból;
  4. Minden termékünk megfelel az érvényben lévő biztonsági előírásoknak és tanúsítvánnyalrendelkezik;
  5. Több mint 5000 véleményt gyűjtöttünk össze a világ legnagyobb véleményportálján, aTrustpillot-on;
  6. Negyvenéves tapasztalatunk teljes mértékben az ön rendelkezésére áll;
  7. Majdnem 1000 videóvéleményünk található a TrustVideos videó véleményportálon, melyekbena felhasználókvideóteszteket osztanak meg.

Vásárolj most!.