Füstöl a kandallója? A Gemi kéményventilátor a végleges megoldás az otthoni dohányzásra

Füstöl a kandallója? A Gemi kéményventilátor a végleges megoldás az otthoni dohányzásra

A Gemi kéményventilátor lehetővé teszi a füst teljes eltávolítását a házban.
Ügyfelünk a videóból bemutatja, hogy a Gemi kéményventilátor hogyan tudja halkan elhúzni a füstöt, teljesen kiiktatva annak jelenlétét a házban, és ezáltal az általa okozott kellemetlen imádatokat is.
Ügyfelünk teljesen elégedett, az ok pedig a videóból egyértelműen kiderül: nincs többé füst a házban.

Láthatjuk a kéménylehúzó sebességszabályzójának jelenlétét, amely lehetővé teszi a leginkább kívánt szívóerő kiválasztását.
A szabályozó egy 6 fokozatú választóból, egy be/ki kapcsolóból és egy középen elhelyezett védőbiztosítékból áll. A szabályozó fordulatszáma minimum 1-től maximum 6-ig állítható; a megrendelő megmutatja, hogy a Gemi kéményventilátor 1-es sebességnél is tökéletesen látja el feladatát.

A zaj gyakorlatilag nulla az első sebességeknél, és nagyon halk még nagyobb sebességnél is. Egy egyszerű lyukkal a falon át lehet jutni az erkélyre és csatlakoztatni a szabályozót a teraszon található Gemi kéményventilátorhoz. Az összeszerelés nagyon egyszerűen kivitelezhető, saját kezűleg is elvégezhető.

A youtube-on oktatóvideók is elérhetők az összeszereléssel kapcsolatban

És ha attól tart, hogy a kandalló melegét is magába szívja, ne aggódjon; a Gemi kéményventilátort úgy tervezték, hogy csak a füstöt szívja el, minden tekintetben reprodukálja az influenza természetes huzatát.

A teraszon látható a Gemi Copper kéményventilátor. Motorburkolattal, AISI 304 rozsdamentes acélból; A motor burkolata fémlemez, epoxiporral festett sötétréz színű, kalapált hatású, amely garantálja a légköri hatásokkal szembeni ellenállást.
Nem véletlen, hogy a Gemi professzionális réz kéményventilátorra 15 év a garancia.
Látjuk a ventilátort (mindig 1-es sebességen), amely tökéletesen működik, és lehetővé teszi, hogy teljesen megoldja a dohányzás problémáját a házban. A ventilátor szintén AISI 304 rozsdamentes acélból készült, egyedülálló a maga nemében. A Gemi h osztályú kéményventilátor motorja 700°C-ot bír el, így még égéstermék-tűz esetén sem gyullad ki a Gemi kéményventilátor. Ott van a védőrács jelenléte, amely a ventilátorhoz hasonlóan ellenáll a magas hőmérsékletnek. Az AISI 304 rozsdamentes acél teljes külső szerkezete valódi rézzel van bevonva, így a magas hőmérsékleti ellenállás mellett a sóval szembeni ellenállást is lehetővé teszi. Ehelyett az alján, ismét rézben, a minimum 20x20-tól maximum 43x43-ig állítható konzolokat látjuk, amelyek hasznosak a Gemi kéményventilátor elhelyezéséhez négyszögletes vagy téglalap alakú égéstermék-elvezető csövekre (kéménycső esetén ehelyett kerek , az átmérő mérését megadva tudjuk adni a kerek adaptert, amely lehetővé teszi a Gemi kéményventilátor felszerelését). Figyelembe kell venni a kondenzátordobozt, amely a Gemi Professional Copper kéményventilátorban kívül van elhelyezve, és amelyből a fordulatszám-szabályozóhoz vezető elektromos csatlakozás jön létre.

Az eredmény ügyfelünk teljes megelégedettsége.

Egy olyan eredmény, amelyet csak a Gemi kéményventilátornak köszönhetünk, amely egy tanúsított termék, amely évekig kitart.

Csak a Gemi kéményventilátorral küszöbölheti ki a füst problémáját a házban, és végre élvezheti a kandallót.

A Gemi Elettronica termékeivel és munkatársaival fő célja az otthoni dohányzás problémájának megoldása.

A Gemi univerzumában büszkén bemutatjuk széles körű kémény szellőztetőinket, mindegyik egyedijellemzőkkel, amelyekkielégítik ügyfeleink különböző igényeit. Kitartásunk az kiválóság mellett arra vezetettbennünket, hogy változatosmodellválasztékot fejlesszünk ki, biztosítva, hogy minden részletet gondosan terveztünk ésgondoztunk.

"Alap"kéményszellőztetők: Azok számára, akik megbízható és hatékonymegoldásokat keresnek,kínáljuk alap kéményszellőztetőink sorát. Ezek a modellek masszív teljesítményt kínálnakmegfizethető áron,biztosítva az effektív füsteltávolítást anélkül, hogy a minőséget veszélyeztetnék.
Főbbjellemzők: 300°Cszívóteljesítmény, 3 év garancia és 2500 M³/h szívóteljesítmény.

„Professzionális”kéményszellőztetők: Ha profi szintű teljesítményt keresnek, amelymég több teljesítményt ésmegbízhatóságot biztosít, akkor profi füstelszívóink az ideális választás.
Főbbjellemzők: 700°Cszívóteljesítmény, 6 év garancia és 3800 M³/h szívóteljesítmény.

A kollekciónk magában foglal egy sor kiváló minőségű szellőztetőt is, beleértve azrozsdamentes acélt és arézanyagot.

„Acél”kéményszellőztetők: Az acél kéményszellőztetők modern eleganciátképviselnek, és az időkkihívásainak ellenállva biztosítanak hatékony szellőztetést és stílusosmegjelenést.

6 sebességű elektromosfüstelszívó, teljes egészében 304-es rozsdamentes acélból készült. Az acél szerkezeténekköszönhetően a füstelszívóellenáll az időjárási tényezőknek és a sólerakódásnak, ezáltal hosszabb élettartamotbiztosítva. Motorteljesítménye: 3800 m³/h, telepíthető bármilyen kéményméretre. 700°C-ig ellenállófüstelszívó tűz esetén.

„Réz”kéményszellőztetők:Másrészről a réz kéményszellőztetők nemcsak klasszikus szépséget tükröznek, hanem időtállótulajdonságokkal isrendelkeznek.
A réz comignolo füstelszívó a Gemi elektromos füstelszívóinakcsúcskategóriája. Teljes egészében304-es rozsdamentes acélból készült, hogy ellenálljon az időjárási tényezőknek és asólerakódásnak. A réz bevonatnakköszönhetően esztétikus megjelenés. Mint a profi „testa di moro” modell, 3800 m³/h-ig szívés 700°C-ig ellenáll. Afüstprobléma megoldása garantált. Ideális kandallókhoz, kályhákhoz, grillezőkhöz, sütőkhözstb. 10 éves garancia akéményszellőztető teljes szerkezetére.

Vásároljon most!.