Elektromos kerítés: A vaddisznók elpusztítják a földjét? A Gemi segítségével most megoldja a problémáját!

Elektromos kerítés: A vaddisznók elpusztítják a földjét? A Gemi segítségével most megoldja a problémáját!

A Gemi elektromos kerítés megfelel az Ön igényeinek, hogy szembeszálljon a földjét pusztító vaddisznók pusztító tevékenységével.

A vaddisznók jelenléte valós problémát jelent mind az utak biztonsága, mind a gazdaságunk egyik erőssége a mezőgazdaság számára.
Nemzetünk nagyon híres a világon egyedülálló termékek (DOP és IGP termékek) nagy jelenlétéről: borok, extra szűz olívaolaj, hogy csak néhányat említsünk, amelyek sok cégnek adnak munkalehetőséget, és amelyek veszélybe kerülnek. a vaddisznók jelenlétének problémája miatt.

A vaddisznók problémája nyilván a kisgazdákat is érinti, akik azt látják, hogy hónapok, hónapok kemény munkája egy csapásra tönkremegy.

A Gemi Elettronica által kínált megoldás az elektromos kerítés, amely garantálja a talaj szilárd és biztonságos védelmét.

Valójában az állatok elektromos kerítése „pszichológiai” akadályt jelent, amely lehetővé teszi az állatok tartását egy bizonyos területen belül vagy kívül. Az elektromos kerítést azzal a szándékkal tervezték, hogy biztonsági helyzetet teremtsenek: a föld, az ember és maguk az állatok számára.

Az elektromos kerítés megépítése a tápfeszültség-adó vezetékhez való csatlakoztatásával történik; 2 vezetéket indítunk a tápegységről: a pirosat az elektromos kerítéshez kötjük, a fekete pedig a másik oldalon a földeléshez. A földelést a sárga-zöld kábellel kell elvégezni, amely 3 db, egymástól 3 méterre elhelyezett horganyzott oszlopra van csatlakoztatva, és 80 cm mélységben a talajba kerül. A talajjal ellentétes oldalon kezdjük a kerítéssel, amit zárt körben kell megtenni. Az elektromos kerítés oszlopait 4/5 méter távolságra kell elhelyezni közöttük.

A Gemi Elettronica az elektromos kerítéshez az ügyfél minden igényére gondolt; valójában több Energiser modell is elérhető.

A Gemi gyártja:
E / 220 tápfeszültség csak 220 voltos hálózatról táplált kerítésekhez

Ez egy nagyon alacsony energiafogyasztású modell, valójában a becslések szerint körülbelül 6 W. 220 V-os hálózathoz közeli, legfeljebb 2 km-es kiterjesztésű kerítésekhez ajánlott.
Extra erős E / 220 energizáló kerítésekhez, amelyek csak 220 voltos hálózatról működnek

220 voltos hálózathoz közeli, legfeljebb 7/8 km-es kiterjesztésű kerítésekhez ajánlott.
B12/2 energizáló 12 voltos akkumulátorral

Nagyon erős, nagyon alacsony abszorpciós, bármilyen 12 Voltos autó akkumulátorral használható. Javasoljuk, hogy egy nagyon elterjedt 12V-os 40AH-s autóakkumulátort használjon az ilyen típusú tápegységekhez.

Lehetőség van a B12 / 2 energizáló kombinálására a szolárpanellel, amely akkumulátortöltőként működik, így a kezelői beavatkozás nélkül is zavartalanul használható.
9 voltos / 220 voltos tápfeszültség

Az akkumulátor három különböző teljesítménnyel rendelkezik, amelyek energiamegtakarítást tesznek lehetővé kis kerítésekben. Egy 9 voltos 90 ah-s akkumulátor és egy tápegységen keresztül 220 voltos hálózat is táplálja.

Maximális teljesítmény mellett több mint 10 hektárnyi területet lehet bekeríteni. Ha 220 V-ról táplálja, még erősebb, és csak 5 watt áramot fogyaszt.

A Gemi energizáló elektromos kerítésekhez az ilyen típusú termékekre vonatkozó CEI EN 60335-2-76 európai szabványnak megfelelően készült.
Az Energizer mellett a vezetővezetéket és a szigetelőket is használni kell faoszlopokhoz (bal oldali kép) vagy vasoszlopokhoz (jobb oldali kép).
A vaddisznók problémájára célszerű a 6 mm-es ólomhuzalt használni, amelyre jellemző a 8 db vezeték jelenléte.

Igény szerint 3 különböző típusú vezetékhossz választható (250m, 500m, 1000m).
Kisebb állatoknál viszont használható a 4 mm-es vezeték, amelyben 6 vezeték van, vagy a 2,2 mm-es vezeték, amely 4 vezetékből áll.

Minden vezető huzal jellemzője az erős szakítószilárdság és erős fagyállóság.
A Gemi elektromos kerítéssel végre kipihenheti magát, és teljesen a munkájának szentelheti magát anélkül, hogy a vaddisznók elpusztítanák azt.

A vaddisznók problémája ma már általános pestis, és a megoldást a Gemi Elettronica által tervezett és értékesített elektromos kerítés jelenti.

A Gemi elektromos kerítés termékválasztéka

A Gemi vállalatnál nemcsak széles körű elektromoskerítésvezetékekettalálsz, hanem számos elektromos áramkörrel ellátott kerítésvezetőt is, melyek közülösszesen 5 különböző típustkínálunk, mindegyik saját jellemzőkkel és egyedi előnyökkel:

220V-os árammal működő elektromos kerítésvezetők tökéletes ésbiztonságos működéshez 5km-es kerítéseknél;

220V-os árammal működő elektromos kerítésvezetők tökéletes ésbiztonságos működéshez 8km-es kerítéseknél;

12V/220V-os akkumulátorral működő elektromos kerítésvezetőktökéletes és biztonságosműködéshez 5 km-es és 6J-es kerítéseknél;

12V/220V-os akkumulátorral működő elektromos kerítésvezetők kétakkumulátorral, tökéletesés biztonságos működéshez 5 km-es és 6J-es kerítéseknél;

12V/220V-os akkumulátorral működő elektromos kerítésvezetőknapelemmel, tökéletes ésbiztonságos működéshez 5 km-es és 6J-es kerítéseknél.

Emellett széles választékban kínálunk kiváló minőségű elektromos drótokat és szalagokat,valamint izolátorokat,melyek bármilyen típusú támogatóhoz alkalmazkodnak, amelyet a kerítésedhez választasz:

Faoszlopos izolátorok;

Vasoszlopos izolátorok;

Dupla horoggal ellátott izolátorok;

Faoszlopos izolátorokhoz csavarozható és kicsavarható tokmány.

A Gemi vállalatot az ötvenéves tapasztalatunk és az egyedi ügyfél-igényekre szabottmegoldások jellemzik, melyekről avásárlás pillanatától kezdve teljes körű támogatást nyújtunk. Ügyfélszolgálatunk elérhetőtelefonon a +390287165556 számon, chaten vagy e-mailben.

A Gemi vásárlásának előnyei

  1. 100 napos ingyenes visszaküldési lehetőség;
  2. Gyors világszerte történő szállítás;
  3. Minden termékünket Olaszországban készítjük magas minőségű alapanyagokból;
  4. Minden termékünk megfelel az érvényben lévő biztonsági előírásoknak és tanúsítvánnyalrendelkezik;
  5. Több mint 5000 véleményt gyűjtöttünk össze a világ legnagyobb véleményportálján, aTrustpillot-on;
  6. Negyvenéves tapasztalatunk teljes mértékben az ön rendelkezésére áll;
  7. Majdnem 1000 videóvéleményünk található a TrustVideos videó véleményportálon, melyekbena felhasználókvideóteszteket osztanak meg.

Vásárolj most!.