Az erős szél befújja a füstöt a kandallójából az otthonába? A Gemi kéményventilátor a megoldás

Az erős szél befújja a füstöt a kandallójából az otthonába? A Gemi kéményventilátor a megoldás

A kémény Gemi füstelszívója rendkívüli huzatot biztosít az influenza számára még erős szél vagy egyéb kedvezőtlen időjárási körülmények között is.

Sokszor megtörtént már, hogy a szél változásakor és bizonyos éghajlati viszonyok között a kéménye nem tudott megfelelő huzatot biztosítani.
A házban való dohányzás olyan probléma, amely számos kandallót megkülönböztet, és amely bizonyos esetekben, különösen különleges körülmények között, például erős szél esetén hangsúlyos.
Valójában a kéményventilátor teljesítményével akár 3800 köbméter/óra teljesítményt is elér, így egy előre nem látható extrém körülményt is képes ellensúlyozni, mint például az erős szél. Ügyfelünk videós értékeléséből látható, hogy annak ellenére, hogy egy nagyon erős szél, gyakorlatilag vihar, ami szinte elhordja a fákat, a Gemi kéményelszívó tökéletesen ellátja a feladatát.

A füst az influenza mentén felszáll, és kiszáll belőle, mintha nem lenne ott a szél. Továbbá, ha aggodalomra ad okot, hogy erős szél esetén a tetőre helyezett Gemi füstelszívó csekély stabilitása lehet, akkor megnyugodhat, mert mindkét esetben állítható konzolos kémények füstelszívója ( ezért négyszögletes vagy téglalap alakú égéstermék-elvezetővel) legyen szó kandallók füstelszívójáról kerek adapterrel, a Gemi füstelszívó rendkívül stabil: mintha mindkét megoldással a füstcsőhöz lenne rögzítve.

A Gemi elektromos füstelszívó egyik fő jellemzője, hogy kikapcsolt állapotban nem akadályozza a füst természetes távozását; tehát ha olyan kandallónk van, ami csak bizonyos széllel füstöl, akkor könnyen kikapcsolhatja a Gemi füstelszívót, mert ha ki van kapcsolva, az nem befolyásolja a füstkibocsátást.
Másrészt a füstelszívó képessége, hogy a kandalló tisztítása során elkerülje a hamu kijutását a környezetbe, és ezzel egyidejűleg teljes mértékben csökkenti a kéményből kilépő rákkeltő füst belélegzését.

A kéményventilátor szerkezetének köszönhetően azt is lehetővé teszi, hogy heves esőzés esetén ne kerüljön vízcsepp a füstcsőbe. A védőrács tövében valójában egy nagyon enyhe dőlés és egy kis emelkedés az alapszerkezetben, ami lehetővé teszi, hogy megakadályozza a vízcseppek bejutását.

Csak a Gemi elektromos füstelszívó képes a füst ellen még kedvezőtlen éghajlati viszonyok között is.

A Gemi Elettronica és a kéményventilátorok jelentik a megoldást az erős szél okozta füst problémájára.

https://youtu.be/zeUTyEc5s8s

A Gemi univerzumában büszkén bemutatjuk széles körű kémény szellőztetőinket, mindegyik egyedijellemzőkkel, amelyekkielégítik ügyfeleink különböző igényeit. Kitartásunk az kiválóság mellett arra vezetettbennünket, hogy változatosmodellválasztékot fejlesszünk ki, biztosítva, hogy minden részletet gondosan terveztünk ésgondoztunk.

"Alap"kéményszellőztetők: Azok számára, akik megbízható és hatékonymegoldásokat keresnek,kínáljuk alap kéményszellőztetőink sorát. Ezek a modellek masszív teljesítményt kínálnakmegfizethető áron,biztosítva az effektív füsteltávolítást anélkül, hogy a minőséget veszélyeztetnék.
Főbbjellemzők: 300°Cszívóteljesítmény, 3 év garancia és 2500 M³/h szívóteljesítmény.

„Professzionális”kéményszellőztetők: Ha profi szintű teljesítményt keresnek, amelymég több teljesítményt ésmegbízhatóságot biztosít, akkor profi füstelszívóink az ideális választás.
Főbbjellemzők: 700°Cszívóteljesítmény, 6 év garancia és 3800 M³/h szívóteljesítmény.

A kollekciónk magában foglal egy sor kiváló minőségű szellőztetőt is, beleértve azrozsdamentes acélt és arézanyagot.

„Acél”kéményszellőztetők: Az acél kéményszellőztetők modern eleganciátképviselnek, és az időkkihívásainak ellenállva biztosítanak hatékony szellőztetést és stílusosmegjelenést.

6 sebességű elektromosfüstelszívó, teljes egészében 304-es rozsdamentes acélból készült. Az acél szerkezeténekköszönhetően a füstelszívóellenáll az időjárási tényezőknek és a sólerakódásnak, ezáltal hosszabb élettartamotbiztosítva. Motorteljesítménye: 3800 m³/h, telepíthető bármilyen kéményméretre. 700°C-ig ellenállófüstelszívó tűz esetén.

„Réz”kéményszellőztetők:Másrészről a réz kéményszellőztetők nemcsak klasszikus szépséget tükröznek, hanem időtállótulajdonságokkal isrendelkeznek.
A réz comignolo füstelszívó a Gemi elektromos füstelszívóinakcsúcskategóriája. Teljes egészében304-es rozsdamentes acélból készült, hogy ellenálljon az időjárási tényezőknek és asólerakódásnak. A réz bevonatnakköszönhetően esztétikus megjelenés. Mint a profi „testa di moro” modell, 3800 m³/h-ig szívés 700°C-ig ellenáll. Afüstprobléma megoldása garantált. Ideális kandallókhoz, kályhákhoz, grillezőkhöz, sütőkhözstb. 10 éves garancia akéményszellőztető teljes szerkezetére.

Vásároljon most!.