Barbecue: hogyan lehet megoldani a túlzott füst problémáját a környezetben

Barbecue: hogyan lehet megoldani a túlzott füst problémáját a környezetben

A grillezés egyik leggyakoribb problémája, legyen az magáncélú, vagy olyan tevékenység, mint a grillezés, minden bizonnyal a túlzott füst állandó jelenléte a környezetben, amelyben található.
Ha van egy vállalkozása vagy egy grillezője, amelyet barátaival együtt használ, akkor bizony sokszor meg kellett próbálnia küzdenie a kandalló füstjével.

A grillsütő által termelt füstöt valójában nagyon nehéz korlátozni több okból is: egyrészt azért, mert a grillen főtt élelmiszerek, például hús füstjei sokkal testesebbek, mint egy közös kandallóé. fa tüzelésű ház és mindkettő, mert a legtöbb esetben kénytelen a főzőrácsokat a grill szájának elülső részébe helyezni.

Ez a helyzet lehetetlenné teszi magának a grillsütőnek a kirajzolását, mivel a grill által keltett füst a kémény külső része felé emelkedik, nem pedig az influenza mentén. Elképzelhető, hogy a grillfüst problémájának megoldásaként a sütőrács beljebb mozgatása is lehetséges, de ez nem lenne elegendő megoldás, ráadásul az étel elkészítése szempontjából sem kényelmes. maga. .

Valójában, amint a videóismertetőből is látszik, a grillsütő elöl van elhelyezve, és a kéményventilátor használatának köszönhetően a füst tökéletesen felszáll az influenza mentén. Ez nem sikerült volna elektromos füstelszívó nélkül.

A videós áttekintő grill csak a Gemi Elettronica elektromos füstelszívójának köszönhetően oldotta meg grillje füstproblémáját.

Ha a Gemi füstelszívó megvásárlása után attól tart, hogy a füstelszívót nagyon hosszú ideig nem lehet használni, ne aggódjon, mert a füstelszívónak nincs időkorlátja. sőt megszakítások nélkül is sok órán át aktív lehet anélkül, hogy az élettartamát befolyásolná.

A videós áttekintés bracerája a grillfüst problémájának megoldására egy professzionális füstelszívó modellt választott, amelynek fő jellemzője az akár 3800 köbméter/óra szívóteljesítmény és 700 fokos magas hőmérsékleti ellenállás. .

A magas hőmérséklettel szembeni ellenállás mutatója nagyon fontos egy grillsütőnél, mivel a legtöbb esetben annak füstcsövéje alig haladja meg a 3-4 métert. A 3-4 méternél kisebb égéstermék-elvezetőknél pedig a 700 fokos magas hőmérséklettel szembeni ellenállás lehet az elsődleges szempont.
A Gemi elektromos kéményventilátor másik egyedi tulajdonsága, hogy 6 fokozatú szabályozóval van felszerelve.
Ezzel az eszközzel tulajdonképpen a vásárló dönti el, hogy mekkora teljesítményt adjon az elektromos füstelszívónak, a grill által termelt füst mennyisége alapján is.

Egészen más dolog, ha kimenni a steakházból vagy a barbecue-ból a barátokkal, és nem érezni kellemetlen füstszagot a ruháin, amit egy grillsütő kelt, ami sok füstöt termel.

A leghatékonyabb megoldás a környezeti túlzott füst eltávolítására a Gemi elektromos füstelszívó felszerelése, amely kiváló huzatot biztosít a füstelvezetőben.

A videó áttekintése a kör alakú grillsütőhöz való füstelszívót mutatja be, a Gemi Elettronica valójában bármilyen kerek mérést tud nyújtani azáltal, hogy csak a füstcső külső átmérőjét közli; de ugyanakkor tetszőleges négyzet vagy téglalap alakú égéstermék-elvezetőre is felszerelhető, köszönhetően az állítható konzolok készletének.

A Gemi Elettronica kandallók elektromos füstelszívója az egyetlen olyan termék, amely képes megoldani a grillezés során keletkező füst problémáját, amely közvetlenül innen vásárolható meg.

A Gemi univerzumában büszkén bemutatjuk széles körű kémény szellőztetőinket, mindegyik egyedijellemzőkkel, amelyekkielégítik ügyfeleink különböző igényeit. Kitartásunk az kiválóság mellett arra vezetettbennünket, hogy változatosmodellválasztékot fejlesszünk ki, biztosítva, hogy minden részletet gondosan terveztünk ésgondoztunk.

"Alap"kéményszellőztetők: Azok számára, akik megbízható és hatékonymegoldásokat keresnek,kínáljuk alap kéményszellőztetőink sorát. Ezek a modellek masszív teljesítményt kínálnakmegfizethető áron,biztosítva az effektív füsteltávolítást anélkül, hogy a minőséget veszélyeztetnék.
Főbbjellemzők: 300°Cszívóteljesítmény, 3 év garancia és 2500 M³/h szívóteljesítmény.

„Professzionális”kéményszellőztetők: Ha profi szintű teljesítményt keresnek, amelymég több teljesítményt ésmegbízhatóságot biztosít, akkor profi füstelszívóink az ideális választás.
Főbbjellemzők: 700°Cszívóteljesítmény, 6 év garancia és 3800 M³/h szívóteljesítmény.

A kollekciónk magában foglal egy sor kiváló minőségű szellőztetőt is, beleértve azrozsdamentes acélt és arézanyagot.

„Acél”kéményszellőztetők: Az acél kéményszellőztetők modern eleganciátképviselnek, és az időkkihívásainak ellenállva biztosítanak hatékony szellőztetést és stílusosmegjelenést.

6 sebességű elektromosfüstelszívó, teljes egészében 304-es rozsdamentes acélból készült. Az acél szerkezeténekköszönhetően a füstelszívóellenáll az időjárási tényezőknek és a sólerakódásnak, ezáltal hosszabb élettartamotbiztosítva. Motorteljesítménye: 3800 m³/h, telepíthető bármilyen kéményméretre. 700°C-ig ellenállófüstelszívó tűz esetén.

„Réz”kéményszellőztetők:Másrészről a réz kéményszellőztetők nemcsak klasszikus szépséget tükröznek, hanem időtállótulajdonságokkal isrendelkeznek.
A réz comignolo füstelszívó a Gemi elektromos füstelszívóinakcsúcskategóriája. Teljes egészében304-es rozsdamentes acélból készült, hogy ellenálljon az időjárási tényezőknek és asólerakódásnak. A réz bevonatnakköszönhetően esztétikus megjelenés. Mint a profi „testa di moro” modell, 3800 m³/h-ig szívés 700°C-ig ellenáll. Afüstprobléma megoldása garantált. Ideális kandallókhoz, kályhákhoz, grillezőkhöz, sütőkhözstb. 10 éves garancia akéményszellőztető teljes szerkezetére.

Vásároljon most!.