Van dohányzási problémája a pizzériájában? Itt vannak következményei és megoldásai

Van dohányzási problémája a pizzériájában? Itt vannak következményei és megoldásai

Olaszország és a világ egyik legnagyobb kulináris szenvedélye minden bizonnyal a pizza.
A pizza és egy pizzériában töltött est amellett, hogy olasz eredetű hagyomány, az összesítés és a társaságiság pillanata is, amely nem közömbös azoknak, akik baráti, rokoni társaságban szeretnének eltölteni egy estét.

Ki még soha nem ment el a barátaival pizzériába, hogy szurkoljon kedvenc csapatának? Vagy randevúzni a barátnőddel vagy barátoddal? Vagy egyszerűen csak egy másik estét tölt a családjával?
Ilyen alkalmakkor azonban előfordulhat, hogy alkalmatlan helyzetet találtak, nevezetesen a füstöt a pizzériában. füstelszívót kellene beszerelni.
Sőt, sok esetben, legyen szó fatüzelésű vagy villanysütőről, egy pizzériában előfordulhat, hogy túlzott füstös környezetben tartózkodik.
A pizzériában való dohányzás olyan probléma, amely elsősorban a pizzériák azon vásárlóit érinti, akik füstbe ázott ruhájukkal térnek haza; de ami magára a pizzéria arculatára is kihat.
Valójában köztudott, hogy a vásárlói vélemények mennyire fontosak a pizzériákban. A pizzériában lévő füst miatti negatív értékelés minden további új vásárló elvesztését eredményezheti.
A probléma kevésbé észrevehető azok számára, akiknek lehetőségük van arra, hogy ügyfeleik a sütő helyéhez képest kint, vagy külön környezetben üljenek. Nem mindenkinek van erre lehetősége; de még azoknak is hajlamosak kell lenniük ennek megoldására, akiknek ez van, és a pizzériájukban dohányoznak, hogy megkönnyítsék a pizzaszakácsok és a pizzériában dolgozó teljes személyzet munkáját.
A pizzériában a sütő füstje nagyon erős lehet, mivel mindig nyílt lángra van szükség, amely alkalmas a pizza megfelelő és gyors elkészítéséhez.
A pizzéria füstproblémáinak megoldására egyetlen érvényes megoldás az elektromos füstelszívó felszerelése.
Az elektromos füstelszívó kényszermotorral az egyetlen eszköz, amely képes elszívni a pizzéria sütőjéből keletkező füstöt.
A Gemi Elettronica széles választékot kínál a különböző típusú füstelszívók között.
A Gemi Elettronica pizzériákba ideális füstelszívója a professzionális modell, amely 3800 köbméter per órás szívóteljesítményt és 700 fokos magas hőmérsékleti ellenállást garantál.
A Gemi elektromos füstelszívó 6 fokozatú szabályozóval van felszerelve, mellyel igény szerint változtathatja a szívóerőt.
Ha van pizzériája, kis ráfordítással megvásárolhatja a Gemi Elettronica elektromos füstelszívót, és könnyedén megoldhat minden, a pizzériában való dohányzással kapcsolatos problémát!

A Gemi Elettronica elektromos füstelszívó 100%-ban Made in Italy termék, akárcsak a pizza: olasz kiválóság.
Vásároljon közvetlenül online: /182-chimney-fan-professional-steel-model

A Gemi univerzumában büszkén bemutatjuk széles körű kémény szellőztetőinket, mindegyik egyedijellemzőkkel, amelyekkielégítik ügyfeleink különböző igényeit. Kitartásunk az kiválóság mellett arra vezetettbennünket, hogy változatosmodellválasztékot fejlesszünk ki, biztosítva, hogy minden részletet gondosan terveztünk ésgondoztunk.

"Alap"kéményszellőztetők: Azok számára, akik megbízható és hatékonymegoldásokat keresnek,kínáljuk alap kéményszellőztetőink sorát. Ezek a modellek masszív teljesítményt kínálnakmegfizethető áron,biztosítva az effektív füsteltávolítást anélkül, hogy a minőséget veszélyeztetnék.
Főbbjellemzők: 300°Cszívóteljesítmény, 3 év garancia és 2500 M³/h szívóteljesítmény.

„Professzionális”kéményszellőztetők: Ha profi szintű teljesítményt keresnek, amelymég több teljesítményt ésmegbízhatóságot biztosít, akkor profi füstelszívóink az ideális választás.
Főbbjellemzők: 700°Cszívóteljesítmény, 6 év garancia és 3800 M³/h szívóteljesítmény.

A kollekciónk magában foglal egy sor kiváló minőségű szellőztetőt is, beleértve azrozsdamentes acélt és arézanyagot.

„Acél”kéményszellőztetők: Az acél kéményszellőztetők modern eleganciátképviselnek, és az időkkihívásainak ellenállva biztosítanak hatékony szellőztetést és stílusosmegjelenést.

6 sebességű elektromosfüstelszívó, teljes egészében 304-es rozsdamentes acélból készült. Az acél szerkezeténekköszönhetően a füstelszívóellenáll az időjárási tényezőknek és a sólerakódásnak, ezáltal hosszabb élettartamotbiztosítva. Motorteljesítménye: 3800 m³/h, telepíthető bármilyen kéményméretre. 700°C-ig ellenállófüstelszívó tűz esetén.

„Réz”kéményszellőztetők:Másrészről a réz kéményszellőztetők nemcsak klasszikus szépséget tükröznek, hanem időtállótulajdonságokkal isrendelkeznek.
A réz comignolo füstelszívó a Gemi elektromos füstelszívóinakcsúcskategóriája. Teljes egészében304-es rozsdamentes acélból készült, hogy ellenálljon az időjárási tényezőknek és asólerakódásnak. A réz bevonatnakköszönhetően esztétikus megjelenés. Mint a profi „testa di moro” modell, 3800 m³/h-ig szívés 700°C-ig ellenáll. Afüstprobléma megoldása garantált. Ideális kandallókhoz, kályhákhoz, grillezőkhöz, sütőkhözstb. 10 éves garancia akéményszellőztető teljes szerkezetére.

Vásároljon most!.