Hogyan kerüljük el a vaddisznók és disznók behatolását a kertbe: hogyan építsünk elektromos kerítést

Hogyan kerüljük el a vaddisznók és disznók behatolását a kertbe: hogyan építsünk elektromos kerítést

Hogyan lehet távol tartani a vaddisznókat és más vadállatokat a földjüktől?
A mezőgazdasági vállalkozók vagy a földműveléssel foglalkozó kistermelők legalább egyszer megtapasztalták a vadállomány behatolását, amely veszélyezteti terményeiket (például vaddisznók, disznók, őzek behatolása).

Az egyik leggyakrabban használt módszer az állatok földtől távol tartására az elektromos kerítés. A vadon élő állatok behatolásának megakadályozása mellett a haszonállatok védelmére és behatárolására is használható egy területen.

Az elektromos kerítés egy energizáló által generált áramimpulzusoknak köszönhetően működik. Két külön csatlakozás indul a tápfeszültségről: az egyik a vezetőhuzal által létrehozott kerítéshez, a másik pedig a földhöz.

Hogyan építsünk elektromos kerítést?
A villanykerítést 3 db horganyzott oszloppal célszerű földelni, egymástól 3 méter távolságra.

Amikor egy állat megérinti az elektromos kerítést, ez a másodperc ezredmásodpercéig tartó áramütést szenved. Ily módon az állat eltávolodik.

Hogyan tartsuk távol a vaddisznókat: mi kell egy villanykerítéshez?
Az elektromos kerítés megépítéséhez szükség van néhány alapvető elemre, beleértve a tápfeszültséget, a vezető vezetéket, a szigetelőket, a földelő oszlopot és más anyagokat.

A Gemi Elettronica egy olasz cég, amely az elektromos kerítés elkészítéséhez szükséges összes anyagot gyártja.

Az energizáló az az eszköz, amely elektromos impulzusokat generál a kerítéshez. A megfelelő energizáló kiválasztása elengedhetetlen ahhoz, hogy megfelelő áram legyen a kerítésen.

Az első megkülönböztetés a tápegység típusa szerint történik, amely lehet:

12 V-os akkumulátor (ami napkollektorral is kombinálható, ami újratölti az akkumulátort);
220 V áram.
A Gemi Elettronica különféle energizálói 5 km-től 8 km-ig terjedő valódi kerületet képesek lefedni. 10000 V és 15000 V között generált impulzusokkal a választott modelltől függően.

A vaddisznók elűzése: a közös szál választása
A közös szál megválasztása a tartási terület hosszától és az állatoktól függ, amelyek számára a tartási terület készült. Valójában minden vezetéknek saját ellenállása és diszperziós kapacitása van, ohm / m-ben megadva. Minél közelebb van az ohm / mt érték nullához, annál kisebb lesz az áramszivárgás, így a kerítés jobban fog működni.

A vezető vezetéket a szigetelők belsejében kell átvezetni, amelyek olyan eszközök, amelyek rögzítik és távolítják el az elektromos vezetékeket az elektromos kerítés építéséhez használt oszlopoktól.



A szigetelőket aszerint különböztetjük meg, hogy milyen oszlopon alkalmazzuk őket. Az oszlopok valójában fából vagy vasból lehetnek. Tehát vannak csavaros szigetelők faoszlopokhoz, és szigetelők vasrudakhoz.

A Gemi Elettronica CE-jelöléssel ellátott, Olaszországban gyártott termékeket tud biztosítani, garantálva a maximális biztonságot emberek és állatok számára egyaránt.

Minden termék megvásárolható ide kattintva.

A Gemi elektromos kerítés termékválasztéka

A Gemi vállalatnál nemcsak széles körű elektromoskerítésvezetékekettalálsz, hanem számos elektromos áramkörrel ellátott kerítésvezetőt is, melyek közülösszesen 5 különböző típustkínálunk, mindegyik saját jellemzőkkel és egyedi előnyökkel:

220V-os árammal működő elektromos kerítésvezetők tökéletes ésbiztonságos működéshez 5km-es kerítéseknél;

220V-os árammal működő elektromos kerítésvezetők tökéletes ésbiztonságos működéshez 8km-es kerítéseknél;

12V/220V-os akkumulátorral működő elektromos kerítésvezetőktökéletes és biztonságosműködéshez 5 km-es és 6J-es kerítéseknél;

12V/220V-os akkumulátorral működő elektromos kerítésvezetők kétakkumulátorral, tökéletesés biztonságos működéshez 5 km-es és 6J-es kerítéseknél;

12V/220V-os akkumulátorral működő elektromos kerítésvezetőknapelemmel, tökéletes ésbiztonságos működéshez 5 km-es és 6J-es kerítéseknél.

Emellett széles választékban kínálunk kiváló minőségű elektromos drótokat és szalagokat,valamint izolátorokat,melyek bármilyen típusú támogatóhoz alkalmazkodnak, amelyet a kerítésedhez választasz:

Faoszlopos izolátorok;

Vasoszlopos izolátorok;

Dupla horoggal ellátott izolátorok;

Faoszlopos izolátorokhoz csavarozható és kicsavarható tokmány.

A Gemi vállalatot az ötvenéves tapasztalatunk és az egyedi ügyfél-igényekre szabottmegoldások jellemzik, melyekről avásárlás pillanatától kezdve teljes körű támogatást nyújtunk. Ügyfélszolgálatunk elérhetőtelefonon a +390287165556 számon, chaten vagy e-mailben.

A Gemi vásárlásának előnyei

  1. 100 napos ingyenes visszaküldési lehetőség;
  2. Gyors világszerte történő szállítás;
  3. Minden termékünket Olaszországban készítjük magas minőségű alapanyagokból;
  4. Minden termékünk megfelel az érvényben lévő biztonsági előírásoknak és tanúsítvánnyalrendelkezik;
  5. Több mint 5000 véleményt gyűjtöttünk össze a világ legnagyobb véleményportálján, aTrustpillot-on;
  6. Negyvenéves tapasztalatunk teljes mértékben az ön rendelkezésére áll;
  7. Majdnem 1000 videóvéleményünk található a TrustVideos videó véleményportálon, melyekbena felhasználókvideóteszteket osztanak meg.

Vásárolj most!.