A Gemi nagyfeszültségű kábelt úgy tervezték, hogy felszíni vagy föld alatti összeköttetést biztosítson a kerítéssel.

A kiváló minőségű anyagokból és kettős bevonattal készült nagyfeszültségű kábel hatalmas vezetőképességgel és ellenállással rendelkezik, és különösen alkalmas nagy távolságokra, hogy lehetővé tegye az elektromos áram továbbítását a tápegységhez.

Egy termék érhető el.

Grid
Grid-2
List
List-2
Catelog
Cavo ad Alta Tensione di attraversamento - Gemi ElettronicaCavo ad Alta Tensione di attraversamento
  Gemi Elettronica nagyfeszültségű keresztirányú kábel elektromos kerítésekhez elektromos kerítésekhez elektromos kerítésekhez villamosított kerítésekhez Nagyfeszültségű keresztirányú kábel föld alatti vagy felszíni áthaladáshoz Nagyfeszültségnek is ellenáll folyóméterenként 1,22 €
  495 FtÁr
  Cavo ad Alta Tensione di attraversamento - Gemi ElettronicaCavo ad Alta Tensione di attraversamento
   Gemi Elettronica nagyfeszültségű keresztirányú kábel elektromos kerítésekhez elektromos kerítésekhez elektromos kerítésekhez villamosított kerítésekhez Nagyfeszültségű keresztirányú kábel föld alatti vagy felszíni áthaladáshoz Nagyfeszültségnek is ellenáll folyóméterenként 1,22 €
   495 FtÁr

   Questions and Answers

   Elektromos kerítés: mire való?

   A Gemi elektromos kerítést - 100%-ban Olaszországban gyártották - vadon élő állatok, például vaddisznók, szarvasok, rókák stb. Az elektromos kerítések célja, hogy megvédjék a területet a csúnya invázióktól. Olyan állatok tárolására is használják, mint a tehenek, juhok, sertések stb. Semmi köze a vadászathoz. Az elektromos kerítések gyártásához és értékesítéséhez rendelkezésre álló összes jogi tanúsítvánnyal rendelkezünk. Ez az egyetlen legális megoldás azoknak, akik meg akarják védeni ültetvényeiket.

   Veszélyes az elektromos kerítés az emberekre?

   Az állatoknak szánt elektromos kerítés sem emberre, sem állatra nem veszélyes. Mint mindennek, még az elektromos kerítéseknél is létezik egy szabvány, amely meghatározza a betartandó értékeket. A kerítés energizáló egy olyan termék, amely szakaszos impulzusokat bocsát ki alacsony áramerősséggel.

   Mi kell elektromos kerítéshez vaddisznók és egyéb állatok számára?

   Elektromos kerítés készítéséhez állatoknak szüksége van: Gemi energizáló - 100%-ban Olaszországban gyártott - kerítésekhez, amelyek az áramot a kerítéshez vezetik, egy elektromos vezetéket a kerítéshez és a villanyos kerítésekhez csavarozott szigetelőket a vezeték megtartásához. .

   A kerítéshez való 6 mm²-es elektromos vezeték alkalmas vaddisznók számára, vagy vigyem a parittyát?

   A kerítéshez való 6 mm² vastagságú elektromos vezeték alkalmas vaddisznók és nagytestű állatok számára. A kerítéshez való huzal szakítószilárdsága 100 kg, 8 vezetékből áll és 0,15 ohm/m diszperzióval rendelkezik. Az elektromos kerítésekhez való heveder alkalmas lovak elektromos kerítéséhez.

   Milyen távolságra kell kerítésoszlopokat ültetni?

   Javasoljuk, hogy az oszlopokat olyan távolságra telepítse, amely a talaj jellemzőitől függ; ha a talaj sík, 5/10 méterenként tegyen egyet, ha szeles vagy egyenetlen területről van szó, helyezze közelebb egymáshoz.

   Kerítést kell csinálnom, melyik elektromos vezetéket ajánljátok?

   A 2,2 mm²-es kerítéshuzal kisállatokhoz és kisméretű elektromos kerítésekhez alkalmas. Pl.: juhok, kecskék, disznók, nyulak, farkasok, kutyák, macskák, csirke, róka, páva, pulyka, nyúl, vakond, borz, menyét, mókus. A 4 mm² vastag kerítés drót közepes és nagy állatok számára alkalmas. Például. tenyészsertés, dámszarvas stb. Az állattartó 6 mm²-es huzal 0,15 ohm/mt szivárgó árammal rendelkezik, amely több kilométeres kerítést tesz lehetővé, és alkalmas nagytestű állatok számára. Pl.: Vaddisznó, szarvas, tehén, muflon, medve stb.

   Miért helyezzen be 3 oszlopot az elektromos kerítés földelésére?

   A földelés alapvető fontosságú az állatok elektromos kerítésének működőképessége szempontjából, ezért ajánlatos helyesen elvégezni. Ahhoz, hogy a betápláló teljes áramot kisüthessen, a földelést úgy kell elvégezni, hogy 3 db 1 méteres horganyzott póznát helyezünk a földbe. Ezeket 3 méterre kell elhelyezni egymástól, 80 cm-re a nedves talajban és 20 cm-re kívülről, majd csatlakoztassa őket a sárga kábellel. Az elektromos kerítéssel együtt mindössze 1 méter kábelt biztosítunk, amelyet az első oszlophoz kell csatlakoztatni. Javasoljuk, hogy ott végezze, ahol van növényzet, ezért nedves talaj. A száraz talaj nem vezetőképes. Az elvégzett tesztek szerint 3 rudat bármilyen terepen elhelyezve nem lesz probléma a funkcionalitással. Ha csak egy karót teszel, az aktuális filc ereje kisebb lesz, mint a hatótávolsága, és az állatok át tudnak lépni a kerítésen.

   Mennyi ideig bírja a hordozható energizáló akkumulátora, és melyiket használjam?

   A B12 energizálóhoz elegendő egy 12V-os 40Ah-s autóakkumulátort használni. Az autonómia, ha nincs szóródás a villanykerítésben, körülbelül 10/12 nap. Ellenkező esetben kevesebb ideig tart.

   3 vezetéket kell a villanykerítésen belülre vezetnem. Meddig tegyem őket?

   Az elektromos kerítés belsejében lévő vezetékeket az állat méretének megfelelően kell behelyezni. Kistestű állatoknál az első vezetéket a kerítésen belül a talajtól 20 cm-re kell behelyezni, majd hagyjon 20 cm/30 cm-t. Az olyan állatoknál, mint a vaddisznók, az elektromos kerítések vezetékét 30 cm-re kell hagyni a talajtól és így tovább. Nagytestű állatoknál, például lónál, tehénnél a közös szálat a talajtól 60/80 cm-re kell hagyni.

   Az áram egy kicsit messze van az elektromos állattartótól. Mit kell tenni? Hogyan lehet...

   Ha az áram messze van az elektromos kerítéstől, a Gemi energiserhez - 100% Made in Italy - rendelkezünk egy nagyfeszültségű keresztező kábellel, amely a felszínen vagy a föld alatt is működik, kisütés nélkül. Ezzel a kábellel lehetséges az áramot a kerítésen vezetni, mindenféle szétszóródás nélkül. Az elektromos kerítések kábele két kerítés összekapcsolására is használható, majd az egyik végét az első kerítéshez, a másik végét pedig egy második kerítéshez csatlakoztathatja, ha kicsi a távolság az egyik kerítés és a másik kerítés között.

   Hány métert használhatok az elektromos vezetéket nagyfeszültségű kerítésekhez?

   A kerítések elektromos kábelének vastagsága 3 mm, és 100 méternél tovább is használható, de csak 30/40 méterig alkalmas. Ha két elektromos kerítést kell összekötni több méter távolságra, célszerű a vezetéket levegővel átvezetni. Ellenkező esetben hozzon létre két külön elektromos kerítést.

   Hogyan készítsünk kötéseket az elektromos kerítés vezetékéhez?

   Az állatok elektromos kerítésének vezetőhuzalának csomózása két vége közötti egyszerű csomóval történhet, csak szükség esetén javasolt.

   Hogyan lehet megnézni, hogy van-e áram a kerítésen?

   Ha ellenőrizni szeretné, hogy van-e áram az állatok elektromos kerítésén, csak hozza a szigetelt nyelű csavarhúzó hegyét néhány mm-re a kerítéshuzaltól. Abban a pillanatban, amikor ketyegést hall, az azt jelenti, hogy áram van az elektromos kerítésen.

   Hogyan szereljük fel az elektromos kerítést?

   Az energizáló nem tartható a szabadban. Az időjárás okozta károk elkerülése érdekében zárt helyen kell tartani. A teljes áram levezetéséhez 3 db 1 méteres horganyzott karó földbe helyezésével földelni kell. Ezeket egymástól 3 m-re kell elhelyezni, 80 cm-re a talajba (nedves) és 20 cm-re kívülre, majd a sárga-zöld kábellel kell összekötni. A készülék kimenetén egy piros pozitív kábel található, amely a kerítéshez csatlakozik, és egy sárga-zöld kábel, amely az első földelő karhoz csatlakozik. Soha ne csatlakoztasson két villanyszerelőt ugyanahhoz a vezetékhez, mert a két impulzus kiolthatja egymást, ami problémákat okozhat. Két villanyszerelőt csatlakoztathat ugyanahhoz a kerítéshez, de két külön vezetéken tartsa őket.